MYKO Burning SKY Myko Enterprise - Old Skin Myko Server Heycanına Neden Ortak Olmuyorsun?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan New Game
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

New Game

Member
Mar
38
0
Devasa bir geliştirme sürecinden sonra iki ırkında durmadan savaştığı muhteşem bir orjinal Myko getiriyoruz.

Burada 10 yıl öncesine giderek , sizleri oyundan en çok haz aldığınız zamanlara geri götüreceğiz. Pk, farm, boss ve myko etkinlikleriyle muhteşem bir şölen.

Bu projeye başladığımızdan beri,insanların en iyi orjinal bir myko serveri hakettiğine inandık. Bunca zaman boyunca açılan bütün mykolardan iyi ve kötü bütün şeyler hakkında tecrübe kazandık ve sonunda sizin en iyi şekilde eğlenebileceğiniz ve zevk alabilceğiniz dürüst bir

Myko serverı açtık
Çünkü bu bizim ana hedefimiz.

- Her şeyin daha iyi olabilmesi için bulduğumuz yollar:
- Dürüst bir takımız
- Neredeyse son 6 aydır siz myko sevenlere çok orjinal bir db yapmak için çalışıyoruz.
- Kullanıcılar için güvenilir bir server.
- Sürekli aktif GM'ler.
- Quest takı yok.
- Old takı yok.
-ULUSLARARASI OYUNCU TOPLULUĞU (BUNA FORUMA VE BETAMIZA GÖZ ATARAK ŞAHİT OLABILIRSINIZ)
- 4-5 ayda bir kapanıp açılan serverlar yerine Uzun yıllar oynayabilecğiniz kapanmama garantisi verdiğimiz orjinal bir myko serverı siz değerli oyuncularımıza sunuyoruz.

Profesyonel Hizmet Anlayışı ile Sizlerle..
Burning Sky Myko Enterprise Server

Son düzenleme:
Tanıtım konumuz sürekli güncelleneceğinden lütfen takip etmeye devam ediniz...

Bu sıralar Myko Server çok açılıyor faka sizin gibi hediye tatil olayını görmedim, server ve konunuzun takip etmeye devam ediceğim. Clan olarak 8 kişi olmasak da tatil iyi olurdu. Hatasız bir server olmasını ümit ediyorum. Saygılarımla... Burhan Ko

Vaatleriniz çok iyi gibi duruyor.Özellikle event sisteminizi merak ettim Kc tamam da Para ödülü gerçekten düşündürdü beni :) Umarım başarılı olursunuz....

Evet para hususu çok değişik bir reklam kampanyası olmuş. Benimde dikkatimi çekti. Umarım vaad edilenler konusunda user lar tatmin olur...

Konunuzu inceledim, reklam olarak çok farklı bir yol izlemişsiniz, para ve tatil konusunda iddialı olduğunuz ortada. Naçizane tavsiye olarak alırsanız sevinirim, Madem ki bu tür vaadler de bulundunuz Sisteminizi Koxp ye karşı çok etkili bir şekilde korunuyor olması gerekli. Onun için güvenlik sisteminizin sağlam olması gerektiğini düşünüyorum...

bizde team olarak gelmeyi düşünüyoruz ancak sizden rıcamız her myko nun başbelası kospu fixlemeniz veya bu duruma göz açtırmamanız. Bu arada tatile heves eden arkadaslar boşa umitlenmesinler ;)

Evet KOXP konusu önemli İP ban hususu hakkında , IP değişimi söz konusu olabilir sanırım, daha etkili yöntemleri de değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Beta da görüşürüz arkadaşlar, uzun soluklu sorunsuz bir server olması temennisi ile kolay gelsin

Oyunda team arıyorum beyler haberiniz olsun Mage team olursa skype adreslerini bıraksın iletişime geçeyim :) Yaş 23 bu arada :)

Boss atan monuyu kaldırın başka beklentim yok. Hani lagsız,koxpsuz demeyeceğim. Çünkü açıldığı gün saldırı almayan,sıkıntı yaşamayan server görmedim. Belki bana denk gelmedi bilmiyorum. Koxp desen Usko durduramadı xtrap'ın anasını ağlattılar burada sizden durdurmanızı beklemem çok abes olur. Elinizden geleni yapın,artık değişmeli mi olur bilemem ama devamlı ilgi gösteren bir gm online olsun bunun önünü biraz kesersiniz.

Geri
Üst Alt