ByHackell Usko Database ( Linkler Yenilendi ) Buglar Açıklandı ..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeryuzu99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ByHackell Usko Database ( Linkler Yenilendi ) Buglar Açıklandı ..

arkadaslar hign in yaptıgı db süper ama en büyük sorun olan humanların base ve adreama ısınlanmaydı onu cözebilirseniz digerleri basit hatalar.hign e ayrıca tesekkür ediyorum böle bi db sanmıyorum saglam olarak paylasılmamıstır.

Son düzenleme:

Kardeş Şu Db nin Ya Tam Bir Client Up la Plz Yada Tam Path ları Ver Ağa npc ler tıklanmıyor :S:S

dostum full client indirmeni tavsiye ederim 1710 clientler var onlara sadece vermiş oldugu data klasörünü attıgında işlem bitiyor.

cok kucuk bir tyo droplarda ve monsterlerdeki hafif problemleri ******** db5 ile duzenleyebilirsiniz. birebir monster drop ve ayarlaridir. komasterden alacaklariniz knpc knpcpos k_monster ve startposition tableleridir.. droplari ise kmonster_item ve make_item_group tablelerinide alip istege gore editleyebilirsiniz..

diger buglarda ise yine kamosterden butun evtlerini editleyip sadece diyeimki 21.evt marodon un evt sini editlemek istiyor iseniz npc baslangic noktasini alip degiştirebilirsiniz...

paylaşım güzel..

bu db yi bana bugsuz yapana ytl veya kntr veya uskoda char veya item !! cittiyim !! busuz yapana bunlardan biri ! [email protected]

+++++++++++++++++++

1351 e geçtiğim için bu veritabanımı en düzgün şekilde paylaşıcam ko.knightoyna.net de kullanılan veritabanını.

Bekliyoruz Bakalım ....

Geri
Üst Alt