Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..

ByQp sana sesleniyorum akrdesim bi içeri bakarmısın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan umut96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

umut96

Member
Eyl
100
0
Cevap: ByQp sana sesleniyorum akrdesim bi içeri bakarmısın

kardesim snn patcihin indirmeye calstım uploadgenden inmiyo sayfa öle kalıyo yeni bi link verebilrisen sana zahmet bide bu dosyaları nere ve nasıl atacagımı anlatabilirmiisn simdididen cok tesekkürler rrrrr

orc kız mage patchini

kardesim snn patcihin indirmeye calstım uploadgenden inmiyo sayfa öle kalıyo yeni bi link verebilrisen sana zahmet bide bu dosyaları nere ve nasıl atacagımı anlatabilirmiisn simdididen cok tesekkürler rrrrr

orc kız mage patchini

Ben yaptım , bekle atayım sana

File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server

Buyur indir. Gereken herşey winrar'ı açtıktan sonra var zaten. Chr'e atılacaklar diye dosya dosya çıkıyor. İyi okursan yaparsın.

Rapid üyelik gerektirdiğinden ve üyeliğimde olmadığından dolayı upload da linkler durmaktadır.Biraz beklerseniz patchi sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.Site sadece biraz yavaş.

bn bi swde orckız mage i sorunsuz yapıyorum uzun pelerinle beraber ama baska w gecince bozuluyor pathi tekrar clienteatıyorum ama hlaa bozuk ???

tmm saol :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pathcin db ile hiçbir alakası yokdur.Patchinizin bozulma sebebide durmadan server değiştirdiğinizde serverın kendi patchleri clientınızı bozmasındandır.Girceğiniz serverın sadece exe launcher ve dll lerini kullanarak bunun önüne geçebilirsiniz.

Clientınızda yeni bir klasör açıp oraya sadece launcher ve server.ini dosyalarını atın ip i yazıp versionu 1299 yapın patchleri çeksin.Çıkan dosyalardan sadece exe ve dll gibi dosyaları alın.Diğer data Item,uı_us gibi dosyaları atmayın.

Geri
Üst Alt