CaiCai FamiLy Kuruluyor, Güzel Mage & Priest Oynayan Arkadaslar İçeri

sarikonak

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Cevap: CaiCai FamiLy Kuruluyor, Güzel Mage & Priest Oynayan Arkadaslar İçeri

Ben 7 Yıldır Knight Online oynuyorum.4 Yıldır Proffessional Mage Playeriyim.Ioniada CaiiCaiiFamiLy ile yıllarca takıldım.ioniada bilenler vardır.TheRest > TheRusher Clanındaydım. Koxptan ve uskoda dönen dolaplardan dolayı bıraktım.PvP oynuyoruz.Bize Katılacak Arkadasları bekliyoruz

Şartlarım vardır.Kabul Eden Gelebilir

1-Güzel oynayacak, amatör olmasın...
2-Vent Girecek
3- Ventten küfür etmeyecek
4- +15 Yaş üstünde olması gerek

İletisim : EFES Network'te Nick CaiCaiDai

109.235.253.34 'Teyim Pmden ulasabilrsnz CaiCaiDai

Eşit svde magelerin iş yaptıgı bir svde oynayacağız.Team kurarsak süper iş yaparız

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ekledim. Kabul edersen konusalım.Güzel birsey yapacağını dusunuyorum

Ben 7 Yıldır Knight Online oynuyorum.4 Yıldır Proffessional Mage Playeriyim.Ioniada CaiiCaiiFamiLy ile yıllarca takıldım.ioniada bilenler vardır.TheRest > TheRusher Clanındaydım. Koxptan ve uskoda dönen dolaplardan dolayı bıraktım.PvP oynuyoruz.Bize Katılacak Arkadasları bekliyoruz

Şartlarım vardır.Kabul Eden Gelebilir

1-Güzel oynayacak, amatör olmasın...
2-Vent Girecek
3- Ventten küfür etmeyecek
4- +15 Yaş üstünde olması gerek

İletisim : EFES Network'te Nick CaiCaiDai

109.235.253.34 'Teyim Pmden ulasabilrsnz CaiCaiDai

Eşit svde magelerin iş yaptıgı bir svde oynayacağız.Team kurarsak süper iş yaparız

Şu Yazını Görünce Anladımki Bro Millete Kendini Prof Mage Gösteriyorsun Üstelik Özenme Kimseye Kendin Olmaya Çalış. Yorumuna Gelelim Bak ; CaiiCaiiFamiLy ile yıllarca takıldım.ioniada bilenler vardır.TheRest > TheRusher Clanındaydım. Koxptan ve uskoda dönen dolaplardan dolayı bıraktım.PvP oynuyoruz.Bize Katılacak Arkadasları bekliyoruz

LyDaii: Kardeşim CaiiCaiiFamiLy Demişşin Yıllarca Demissin Kardeşim Daha 1.5 Yıl Olmadı CaiiCaiiDaii Murat CaiiFamily Kuralı.

Şu Yazını Görünce Anladımki Bro Millete Kendini Prof Mage Gösteriyorsun Üstelik Özenme Kimseye Kendin Olmaya Çalış. Yorumuna Gelelim Bak ; CaiiCaiiFamiLy ile yıllarca takıldım.ioniada bilenler vardır.TheRest > TheRusher Clanındaydım. Koxptan ve uskoda dönen dolaplardan dolayı bıraktım.PvP oynuyoruz.Bize Katılacak Arkadasları bekliyoruz

LyDaii: Kardeşim CaiiCaiiFamiLy Demişşin Yıllarca Demissin Kardeşim Daha 1.5 Yıl Olmadı CaiiCaiiDaii Murat CaiiFamily Kuralı.

Sözlerime iyi bak.4 yıldır prof mage playeriyim dedim. Gelelim şu söze Facebook TheRest Clanın grubuna gir bak üye olarak uğur börünün fotoğraflarına ! yalanımız yok ! Nick KatilHakim :) yıllarca uskoda takıldım yazıcaktım.Ama o clanda durdum. Yalanimiz yok

Geri
Üst Alt