Öncelikle Selamun Aleykum, Yaklaşık olarak 2 yıldır knight online'yi 26 kişilik professinal mage team olarak bırakmıştık. Fakat baktık böyle olmuyor oyuna dönmemiz gerektiğini anladım Arkadaşlarıma ulaşmaya çalıştım fakat 2-3 kişiye ulaşabildim her neyse. Bizimle kalıcak sağlam playerler aranıyor. Andream Server'da Mage Team Olarak Kalıcı Olucaz. OrtamSelamün Aleykum Herkeze Öncelikle Yourko Oynancaktır... Mayko Db Mage Team oLarak Girilcektir
Gelen Arkadaşlar Rica Ediyorum Bilgisayarı Kasmayan Mayko Db Bilen Adam Gibi Adam Onlıne
Surelerı Yuksek Adamlar Gelsin Rica Ediyorum Sizden Arkadaşlar Aşşagıdaki Detayları İnceleyin
Teamspeak 3 Adresimiz : carpathiaclan.ts3speak.com veya ts38.royssnet.com
Rica Ediyorum Oynamayı Bilen Kişiler Gelsin Mayko Db Anlayan Ve Gercekten Player oLan Adamlar Gelsin
Gelen Arkadaşlar Rica Ediyorum Bilgisayarı Kasmayan Mayko Db Bilen Adam Gibi Adam Onlıne
Surelerı Yuksek Adamlar Gelsin Rica Ediyorum Sizden Arkadaşlar Aşşagıdaki Detayları İnceleyin
Rica Ediyorum Oynamayı Bilen Kişiler Gelsin Mayko Db Anlayan Ve Gercekten Player oLan Adamlar Gelsin