Chinese KO files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GoLdB3st
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Chinese KO files

1310 bi fark yok zaten 1453 diye bişi olsaydı düşerdi bana göre 1310 modifiyedir bana göre o video her sey 1310 var tek eksik fd skin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu videoyu youtube'a ekleyen kişi birçok forumdan banlanmış.
1453'e en yakın sunucu dosyaları (Eticat Online'da kullanılanlar) elimde var ancak kurulumu aşırı zor. Yani elinize geçse bile kuracak insan sayısı çok az :) + Veritabanı eksiklikleri var.Zamanım oldukça uğraşıyorum umut vermemek için Eticat Online geri geldi gibisinden başlıklar açmıyorum kimse umutlanmasın :)

Bu videoyu youtube'a ekleyen kişi birçok forumdan banlanmış.
1453'e en yakın sunucu dosyaları (Eticat Online'da kullanılanlar) elimde var ancak kurulumu aşırı zor. Yani elinize geçse bile kuracak insan sayısı çok az :) + Veritabanı eksiklikleri var.Zamanım oldukça uğraşıyorum umut vermemek için Eticat Online geri geldi gibisinden başlıklar açmıyorum kimse umutlanmasın :)

Dosyaların Sende Olduğunu Sanmıyorum. Eticatta bile senin Dosyalara Erişimin yoktu enteresan.

dogu paylaşrmısın filesleri kurulumuda anlatırsın tabi :D qelsin 1453 ler ****

Dosyalara erişimim Eticat Online'da yoktu. Ama dosyaların bende olmadığını veya olamayacağını nasıl düşünebildin enterasan...

Kurulumunu birde ben yapabilsem. Bendekinde bir ton stored procedure eksik. Onları topluyorum. Daha Çin'de arkadaş birisine kurdu 20,000$ a. :)

ss koy kanıt nerde arkadasım lafla bu işler kolay koy yiyorsa ss ispatla olduguna dagil filesler

Benim sana veya başkasına birşeyi kanıtlamaya ihtiyacım olsaydı burada yönetici olmazdım demi? Ben istersem burada iki tane saçma resim yapıp koyup sizlere istersem yedirebilirim ama böyle birşeye ihtiyacım yok böyle birşey yapmamada gerek yok. Kanıt değilde tanığım var olur mu? :)

dogu öncelikle lafını bilmeyen birisiylen polemige girmenin bir ayrıcalıgı yok bırak akısına:) dosyalar elimizde var ama proclar eksik insallah 1 yıl fln süre icinde 1453 v ilk sw acılır dileyim bu ama oda olur düsüncesindeyim polemige gelmeyelim bize yakışmaz varsa vardır yoksa yoktur ss fln katıt olsa yolarız fileslerin resimleri ss kanıtlandı zaten ama database ve exe üstünde calısmalar yapılmakta cinden ses gelmiyor neyse forumda yeni olan arkadaslar üst düzey arkadaslara saygılı olmasını tavsie ediyorum ama siz bilirsiniz yinede ben söylüyeyim tanınmıs bılınmı arkadaslar varken yamuk yapması hata ve butur size yakısmayan cumleler kurmanız yanlış ... neyse iyi aksamlar dilerim dogukan sanada kolay gelsin video güzeldi sagolasınn

20 bin Değilde 5,000 $ gibi bir fiyata kurulum yapsa arkadaşın hemen alabilirim aslında..

Geri
Üst Alt