Konu Yazar casper41 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 501 0 15 May 2011 #1 Merhaba Arkadaslar Client Yaptım Ama Resimde Beyazla Çizdim Yeri Nasıl Nickimi Yazabilirim Yardım Resim : Uploaded with ImageShack.us
Merhaba Arkadaslar Client Yaptım Ama Resimde Beyazla Çizdim Yeri Nasıl Nickimi Yazabilirim Yardım Resim : Uploaded with ImageShack.us
A AksLeqios Emektar Üye Emektar Haz 279 0 15 May 2011 #2 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! UI_US klasöründe el_cmd_us.uif ve ka_cmd_us.uif adlı dosyaları editlicekin Uif editör ile. İyi oyunlar
Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! UI_US klasöründe el_cmd_us.uif ve ka_cmd_us.uif adlı dosyaları editlicekin Uif editör ile. İyi oyunlar
Konu Yazar casper41 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 501 0 15 May 2011 #3 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Hata Alıorum :S
A AksLeqios Emektar Üye Emektar Haz 279 0 15 May 2011 #4 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Resim atarsan yardımcı olabilirim.
Konu Yazar casper41 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 501 0 16 May 2011 #5 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Sorun Bu Resim : Uploaded with ImageShack.us
A AksLeqios Emektar Üye Emektar Haz 279 0 16 May 2011 #6 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Bu eski versiyonu o yüzden buyur bu ingilizce ama en güncel sürümü; http://www.dosya.tc/indirr/s2FHHE/UIE.exe.html İyi Oyunlar.
Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Bu eski versiyonu o yüzden buyur bu ingilizce ama en güncel sürümü; http://www.dosya.tc/indirr/s2FHHE/UIE.exe.html İyi Oyunlar.
Konu Yazar casper41 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 501 0 16 May 2011 #7 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Yaptımda Clientın Sıfatı Deısti Bole Oldu Resim : Uploaded with ImageShack.us Son düzenleme: 16 May 2011
Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! Yaptımda Clientın Sıfatı Deısti Bole Oldu Resim : Uploaded with ImageShack.us
A AksLeqios Emektar Üye Emektar Haz 279 0 16 May 2011 #8 Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! casper41' Alıntı: Yaptımda Clientın Sıfatı Deısti Bole Oldu Resim : Uploaded with ImageShack.us Genişletmek için tıkla ... Ekle msn adresimi ne yapıcaksan yapayım 1 kereliğine
Cevap: Client Yaptım Ama Bir Sorum Olacak ! casper41' Alıntı: Yaptımda Clientın Sıfatı Deısti Bole Oldu Resim : Uploaded with ImageShack.us Genişletmek için tıkla ... Ekle msn adresimi ne yapıcaksan yapayım 1 kereliğine