C Konu Yazar caglaruzun New Member Kalemi Kırıldı! May 148 4 21 Haz 2008 #1 Evet Meslea Captain Falkwine (Skill açtırma npcsi) yazılar gözükmüyor sadece butonlar. Görev NPCleri,NP Alma NPCsi falan yazılar yok neden olabilir.
Evet Meslea Captain Falkwine (Skill açtırma npcsi) yazılar gözükmüyor sadece butonlar. Görev NPCleri,NP Alma NPCsi falan yazılar yok neden olabilir.
T THλLES Well-Known Member Haz 1,749 54 21 Haz 2008 #2 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor Baştan kaldırıp kurarsan faydalı olur bence.
C Konu Yazar caglaruzun New Member Kalemi Kırıldı! May 148 4 21 Haz 2008 #3 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor Zaten indirdigim clientten kaynaklanıyor belli bi yerindeki dosyalardan ama nerdeki
Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor Zaten indirdigim clientten kaynaklanıyor belli bi yerindeki dosyalardan ama nerdeki
B bodom61 94.102.14.28 Mar 370 2 5 Nis 2009 #4 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor clintten kaynaklanmaz ben cok denedım.sorun sadece server files teki mapların db deki k_npc ler ile uyusmamasıdır..Map degıstır bence..
Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor clintten kaynaklanmaz ben cok denedım.sorun sadece server files teki mapların db deki k_npc ler ile uyusmamasıdır..Map degıstır bence..
SS ßy_isT New Member Nis 1 0 5 Nis 2009 #5 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor konu açamadığım için buraya yazdım ne olr yardım allahınızı seviosanız dungeon.opd dungeon.gtd böle bi hata var..
Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor konu açamadığım için buraya yazdım ne olr yardım allahınızı seviosanız dungeon.opd dungeon.gtd böle bi hata var..
B bodom61 94.102.14.28 Mar 370 2 5 Nis 2009 #6 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor server filestekı map lerın uyusmuyor arkım db ye!!!
E emrethend New Member Haz 22 0 14 Nis 2009 #7 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor aynı sorun bende de var ben server kurmıuyorum kı sadce bır userım vede su anda arkadasımızın anlattıgı sorunu bende yasıyorum yok mu bır öneriniz
Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor aynı sorun bende de var ben server kurmıuyorum kı sadce bır userım vede su anda arkadasımızın anlattıgı sorunu bende yasıyorum yok mu bır öneriniz
F frmer933 Member Ara 288 2 27 Nis 2009 #8 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor data ile item den kardeş bendede olmuştu eski client yükleyerek düzelttim.
Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor data ile item den kardeş bendede olmuştu eski client yükleyerek düzelttim.
L Lanet_Lee Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 42 0 27 Nis 2009 #9 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor clientni degistir sorun dzlir
buneadam1 Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı Mar 1,153 1 21 Ağu 2010 #10 Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor 1299 Patch ve TBL Arşivi | Kargaburun Download Herturlu sorun icin
Cevap: Clientte NPC'deki yazılar gözükmüyor 1299 Patch ve TBL Arşivi | Kargaburun Download Herturlu sorun icin