Çoğu kişinin Blink için aradığı Skill_Magic_8.tbl (Sonu Hüsran Oldu Ama :D)

Kernkraft

was here.
Reaction score
23
RapidShare: Easy Filehosting

Arkadaşlar bildiğiniz gibi UsKO'daki skilleri pv'lere eklemek için tbl'lerden bakarak ekliyoruz. Blink skillini eklemek içinse bi kaynağımız yoktu. Skill_Magic_8.tbl gerekiyordu kodlara bakmamız için...

KoreaKO Data'sından buldm. Belki bi işinize yarar ama Blink burdaki ekleniş şekline göre hala çalışmıyor.

TBL'ye göre Blink Database'e resimdeki gibi eklenmesi gerekiyor ama eklediğimiz zaman çalışmıyor.. Sebebi ya server dosyaları ya da exe..

adsztn4.jpg

Son düzenleme:
Cevap: Çoğu kişinin Blink için aradığı Skill_Magic_8.tbl (Sonu Hüsran Oldu Ama :D)

Hmmm..Teşekkürler.

Cevap: Çoğu kişinin Blink için aradığı Skill_Magic_8.tbl (Sonu Hüsran Oldu Ama :D)

Blink in descent den ne farkı var anlamıyorum.Biri yanına gidiyor , biri ileri gidiyor.Ben skill tablolarını açıklamıştım ordan bakıp düzeltebilemezmisiniz :D

kanımca server dosyalarında -.-

kkkkkkkkkkkkk

Blink in descent den ne farkı var anlamıyorum.Biri yanına gidiyor , biri ileri gidiyor.Ben skill tablolarını açıklamıştım ordan bakıp düzeltebilemezmisiniz :D

Valla çok fark var ikisi arasında.. :D + şu an tabloların ne işe yaradığının önemi yok tbl'den bakabiliriz tabloya nasıl ekleyeceğimize ama tbl'ye göre eklediğimiz zaman çalışmıyor. Yani 1299 dosyaları WarpType : 26'yı kabul etmiyor =) yani yapılamaz :D

Valla çok fark var ikisi arasında.. :D + şu an tabloların ne işe yaradığının önemi yok tbl'den bakabiliriz tabloya nasıl ekleyeceğimize ama tbl'ye göre eklediğimiz zaman çalışmıyor. Yani 1299 dosyaları WarpType : 26'yı kabul etmiyor =) yani yapılamaz :D

tabloların önemi yokmu hö

tabloların önemi yokmu hö

Tabloların (tablodaki sütunların) ne işe yaradığının önemi yok derken hangi sütunun ne işe yaradığını biliyorum anlamında dedim. Ayrıca tablodaki sütunların ne işe yaradığını bilmemize gerek yok, satır eklemeli bi tbl editörle script haline getirerek de ekleyebiliriz... Yani bunu anlatmaya çalıştım..

Herneyse ben bu konuyu sadece Blink'i UsKO'daki gibi yapmayla uğraşmayın anlamında açtım. http://www.ko-cuce.com/prosedurler-...e-blink-skillini-wild-advent-gibi-yapmak.html konumda Wild Advent gibi yapmayı anlattım

bilgilendirme için saolasın

targeti 0 yapıp deneyin bi bakim?

Paylaşım İçin teşekkürler hö hö hö

Geri
Üst Alt