Cont Saldırıs Hakkında Bilgisi Olan ve Bu Konuda Yardımcı Olabilcek Varmı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAYALET8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

HAYALET8

Member
Tem
243
0
Oncelikle Güvenlik Sistemim SOACS v31 Lisaslı Siteme Kullanmaktayım. 2 Gündür Başım Cont Saldırıyla Belada Servara Girişler iKapatıyor Login Ekranına Giriş Yaptıktan Sonra Server Listesinde Serverı Seçip Tıklıyoruz Bağlantı Koptu Hatası Veriyor Ve Oyundan Atıyor. VPS aldıgım Yerle Konuştum Evet Şuanda Bu Saldırı var Herkez Şikayetci Osmanx Yeni Güncellemesini Bekliyoruz Dedi. Ee Şimdi Biz Osmanx Bekleyen Kadar İflas ederiz (: Dedim ozman Ben Kapatıyorum Serverı User Giremediktn Sonra ne Yapım Bana DEDİCADET Servera Geç 0 Saldırı Alırsın Böyle Şeyler Yaşamasın Dedi.

Cevap: Cont Saldırıs Hakkında Bilgisi Olan ve Bu Konuda Yardımcı Olabilcek Varmı ?

yok paşam bi sonuç hayla aynı

Cevap: Cont Saldırıs Hakkında Bilgisi Olan ve Bu Konuda Yardımcı Olabilcek Varmı ?

ben bana saldıran kişinn İp Adresini Buldum Bi VPS Kiralama Şirketi VPS Açmışlar Kedilerine Sadece Saldırı Yapıyolar Ben Ordan GElen Saldırı Nasıl Engellerim Yada Nasıl BANLarım O İp Benim İp Girmesini

Donanimsal Firewall veya VDS Kullanıyorsan ipfw kullan

Geri
Üst Alt