ControlİsDeath Clan Team (Sadece Sexy Ko)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prometh3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Prometh3

New Member
Nis
4
0
Arkadaşlar öncelikle sexy ko'da oynayacak arkadaşlar arıyorum...
Mage Team Kuracağız priest ve mageye ihtiyacım var ortalama bir yıldır bu server'da oynuyorum charımı sattığım icin ara verdim diyebilirim...

Usko ya benzeyen ve devamlılığı kesin olan tek server olduğu için kararım sexy ko...

öncelikle sabırlı ve olgun arkadaşlar istiyorum bende sizler gibi sıfırdan bır karakter açacagım ve beraber ilerleyeceğız ılk 3 4 gun pk namına cok iyi işler beceremeyeceğımız kesın alışma surecı ver staf'larımızı tamamlamamız ıcın bu sureye ıhtıyacımız var. şu bı gercekkı server oturmuş bı server oldugu ıcın royal basmak clanı yuksek mertebeye taşımak zamanla bırlıkte sabırda istiyor olacak bunları bilginize sunuyorum...

Kritel olarak...

1= Vent (kulaklık mic.vb araç gercekler)kesinlikle olmalıdır

2= Vent icinde gurultu kırlılıgı ve dık başlılık yapacak adam istemiyorum herkez eşittir ve komut neyse ona uyulacaktır.

3= yaş çok onemlı degıl ama olgun ve ağır başlı ve sabırlı insanları istiyorum

4= Her team gibi bizimde bi tağ'ımız olması gerektiğini düşünüyorum ... Bunda 'The and' de karar verdim.
Msn = Quietus@windowslive . com (live'nin sonundaki ve Com'um başındaki boşlukları silelim)

Kendimi tanıtayım ismim ismail 23 yaşında koceli uni biyomedikal bölümü 2. sınıf öğrencisiyim... Beramus'da Ayasofya Diez'de DesertEagle'nin üyeleri olmak kosulu ıle uzun donem usko oynadım ve devamında sexy ko ıle oynunculugumu devam ettirdim..

SAYGILAR

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt