count saldfırısı aliyorum Start Kapanıyor Ebenezer Max Onlinesi 50e kadar düşüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s7eve7n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

s7eve7n

Active Member
Şub
3,049
4
count saldfırısı aliyorum IPWF kurulmuyor vps e yardımcı olabilecek varsa lütfen [email protected] msn inden bana ulaşsın.

Saldırı Aldığımda Ebenezer Su Sekil Bi Hata Veriyor!

Farkederseniz Online Kısmına Baktığınızda 34, 83 Online olduğunu göreceksinzi 5 Dk a kadar orasi 167, 1340 küsürlerdeydi

ebenezer.jpg

IPWF Firewall ı kurarken install.cmd tıkladığımda su hatayı aliyorum

saldiri.jpg

wall.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: count saldfırısı aliyorum Start Kapanıyor Ebenezer Max Onlinesi 50e kadar düşü

Cozum ipfw ama bunu kurman icnde isletm sistemi xp olmasi gerek eger deglse allah yardmcn olsun => ama onunda cozumu var tabi.

Cevap: count saldfırısı aliyorum Start Kapanıyor Ebenezer Max Onlinesi 50e kadar düşü

Biliyorum o sorunu.Her saniye 1500 olan Gösterge 10'a kadar düşebiliyor.
Kısaca server saldırı alıyor.ProKiller Ve Deprem programıyla yapılan bi saldırı.Çözüm beklemek.

ona karsı bi firewall yokmudur

Bilgim yok.Allah yardımcın olsun.

++++++++ konu güncel cözüm aranıyor

sprut adlı programla saldırıyoryar ipfw acarsan cozum kalkar! dedim! tekrar diyorum! ama pc xp degilse

zone alarm firewall kullan onuda kullanmak zor

orasının boş gelme sebebi win 2003 kullanman !!! vps sahibine söyle xp yapsın pcni

server 2003 e de gayet güzel kuruluyor
yapmanız gereken server 2003 ünüzü güncel tutmak ve netframework 2.0 yüklemek

database yedek al kn_online adında db aç odbc yi yükle sonra db yi at .. sorun saldırı değil çözülecektir.. iyi forumlar..

valla vps güncel durumda fremework da var ama kurulmuyor.. db aten kn_online olareak odb ayarlı IPWF kurunca o sorun kalkıyormus evet bende duymustum ama sorun odbc kuramamam.. vps sirketim hic ilgilenmiyor baska işletim sistemid ekuramıyor cok sacma bir yer.. Aklinizda güzel bi trlocasyon vps satan yer varsa bu konu altından yazın lütfen..

3niGMa kardesim sen bana yuardımcı olabilirmisin?

xp yada server 2003 ile alakalı bir durum değil
snn vps inde bazı özellikler kısıtlanmış olarak sana verilmiş
çalıştığın firmasının istediğin anda makinenin işletim sistemini tekrar kurma yükümlülüğü vardır. fakat xp kurma yükümlülüğü yoktur.
eğer ki çalıştığın firmayı değiştirmek istersen pm den msj atarsan yardımcı olabilirim.

firma değiştirecem yardımcı olacak varmı ?

Tam Yardımcı Olucakmı Bılmyorum Ama Saldırılar Icın Bu Firewall Sağlam 1 Arkadaş Paylaşmıstı Umarım Yardımcı Olur !!
http://rapidshare.com/files/381112255/Firewal

Eğer Botnnet Saldırıları Varsa :

1) Regedit’i çalıştırın ve HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\CurrentControlSet\\Ser vices\\Tcpip\\Param eters değerini bulun
2) Edit menüsünden Yeni bir DWORD değeri oluşturmayı seçin ve
3) Adına "TcpMaxConnectResponseRetransmissions" yaz
4) Yarattığınız anahtarın üzerinde çift tıklayın ve değerini "2" olarak ayarla
5) Regedit’i kapatıp, sunucuyu tekrar başlat

Wps Firmasını Değiştiriceksen de
aksarayhost ıle i_i_s_t_r guvenılır 2 fırma ama
i_i_s_t_r destek cok zayıf aksaray daha ii
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Kolay Gelsin

Geri
Üst Alt