Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevap: counter strike ko panel kurmayı bilen varmı
basİt bİr İŞlem sÖyleyecegİm arkadsim kopanel olarak bİldİgİmİz sİstem appsrv ÜstÜnden calismaktadir cs panelİ apayri bİrolaydir bu port ÜstÜnden rcon adli sw password bİlgİsİnden gİrİlİyor bunuda yapman icin addons paketlerini lİbİst game ve cs addos
sen iyi bir sunucu kurman ıcın oncelıkle host sistemli cs server kullanabılırsın bunlarında dosyaları mevcut sitede kendini kasmaya gerek yok dostum
detaylı bilgi vericigegim sitede mevcut csfrag .net başarılar dostum
addos indirip vps üstünden sw kurabılırsın ancak cok yogun sekılde lag alırsın bunuda onlmek ııcın linüx destekli hosting wep tabanlı cs server kurman
bununda dosyaları mevcut site üstünde
addos indir cs kurulu oldugu yere kur libst dll adlı dosyayı addosunu tanıt
ww klasörü war addos paketının ıcınde panel bolumu o dosyada mevcut
oyunun server a start verdıgınde panelde ıp:27015 üstünden hizmet vericek saldırı alırsın söylemiş olim bide bilgin olsun linux host destekli dosyaları linüx hostların bırıne kurabılırsın ftp annoymaus desteklı olcak deaclieat warsa yaparsın istedigin ıp yönlendıre bılırsın serverin panelini normal sistem icinde yapman imkansızdır... bilgine
Cevap: counter strike ko panel kurmayı bilen varmı
dikmentr ye katılıyorum üstte saçmalama diyenler kenler saçmalamasın adamlar Web Mod istiyor KO panel değil cs için panel bölümün katagorisinin adı Yardım , KO yardım değil ondan burdan CS paneli istemesi gayet doğal..