Y Konu Yazar ykpysl New Member May 17 0 12 Kas 2010 #1 Paneli Kurdum Herşeyi Yaptım Ama DB ' e bağlayamıyorum QA kodlarını Bilen Varsa Paylaşabilirmi Şimdiden Teşekkürler !!!
Paneli Kurdum Herşeyi Yaptım Ama DB ' e bağlayamıyorum QA kodlarını Bilen Varsa Paylaşabilirmi Şimdiden Teşekkürler !!!
BlueMansiiz Active Member Haz 2,762 18 12 Kas 2010 #2 Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] ıp adresin/kurulum.php olarak çaliştir kurulum kısmı çıkar
Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] ıp adresin/kurulum.php olarak çaliştir kurulum kısmı çıkar
Y Konu Yazar ykpysl New Member May 17 0 12 Kas 2010 #3 Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] Kopanel acık ama Ana sayfada karışık yazılar var Freeman ' in Videosunda DB ' ye baglanmadıgı için yazılar Cıkıyor diyor QA kodları lazım yani
Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] Kopanel acık ama Ana sayfada karışık yazılar var Freeman ' in Videosunda DB ' ye baglanmadıgı için yazılar Cıkıyor diyor QA kodları lazım yani
BlueMansiiz Active Member Haz 2,762 18 12 Kas 2010 #4 Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] config.php yi aç yada config yarat php yi aç içinde Quary Analyzer kodlari Mevcut Ordan yaparsan Daha Sağlikli Olur.
Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] config.php yi aç yada config yarat php yi aç içinde Quary Analyzer kodlari Mevcut Ordan yaparsan Daha Sağlikli Olur.
Y Konu Yazar ykpysl New Member May 17 0 12 Kas 2010 #5 Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] Peki Şuan işdeyim Eve gidince Denicem Başarılı olursa Yazarım Saolun ilgilendiginiz için
Cevap: Cuce Panel v3.8 DB ' e Bağlamak için QA Kodları [ İstek ] Peki Şuan işdeyim Eve gidince Denicem Başarılı olursa Yazarım Saolun ilgilendiginiz için