L Konu Yazar larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 21 Şub 2009 #1 cuceko oynıcam clienti baska yerden ındırdım oyuna gırıste xship hatası alıyorum yardm edın
L Konu Yazar larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 21 Şub 2009 #3 Cevap: cuceko xship hatası xship hata raporu fln verıor tekrar starta tıklayınca reset atana kadar ne hata verıor ne oyuna gırıor This software requires the . NET framework 2.0 or higher plese install the . NET framework and run this software again. dior sonra hata rapuru verıor xship ondan sonra exception EAccessViolation in module XSip.exe at 00021361 ACCess violation at adress 00421361 in module XShip.exe read of adress 0000000000 sırayla bu hataları alıyorum yardm plz ) Son düzenleme: 21 Şub 2009
Cevap: cuceko xship hatası xship hata raporu fln verıor tekrar starta tıklayınca reset atana kadar ne hata verıor ne oyuna gırıor This software requires the . NET framework 2.0 or higher plese install the . NET framework and run this software again. dior sonra hata rapuru verıor xship ondan sonra exception EAccessViolation in module XSip.exe at 00021361 ACCess violation at adress 00421361 in module XShip.exe read of adress 0000000000 sırayla bu hataları alıyorum yardm plz )
Q Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar Ocak 654 57 21 Şub 2009 #4 Cevap: cuceko xship hatası . NET framework 2.0 Yüklümü ?
L Konu Yazar larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 21 Şub 2009 #5 Cevap: cuceko xship hatası daha demn yükledim gene aynı hatayı verdi
Q Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar Ocak 654 57 21 Şub 2009 #6 Cevap: cuceko xship hatası Reset attın mı pc e yükledikden sonra
L Konu Yazar larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 21 Şub 2009 #7 Cevap: cuceko xship hatası indirdigim yerde gerek yok dedı atmadım simdi tekrar kurdum attım reest gene oyuna girmıor
Cevap: cuceko xship hatası indirdigim yerde gerek yok dedı atmadım simdi tekrar kurdum attım reest gene oyuna girmıor
Q Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar Ocak 654 57 21 Şub 2009 #8 Cevap: cuceko xship hatası Xskip le ilgili pek fazla bilgim yok artık bilen biline sorarsan yanıtlarlar belki
Cevap: cuceko xship hatası Xskip le ilgili pek fazla bilgim yok artık bilen biline sorarsan yanıtlarlar belki
L Konu Yazar larget Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 38 0 21 Şub 2009 #9 Cevap: cuceko xship hatası yardm bolumunu takan yokki anca ıslerı dusunce bakarlar ya kardesım burda bi sorumlu yokmu yardm etsin... gene tek basıma hallettım saolun genede Son düzenleme: 21 Şub 2009
Cevap: cuceko xship hatası yardm bolumunu takan yokki anca ıslerı dusunce bakarlar ya kardesım burda bi sorumlu yokmu yardm etsin... gene tek basıma hallettım saolun genede
Q Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar Ocak 654 57 21 Şub 2009 #10 Cevap: cuceko xship hatası Vardır kardeşim tabiki.Elbet biri bakar sorununa merak etme a
D DaTa112 Member Ara 62 0 21 Şub 2009 #11 Cevap: cuceko xship hatası bak önce 2.0 sorna 3.0 snra 3.1 sonra 2.5 i yükle bn öyle yaptım çalıştı sorna da pc res at direk 3.5 i yüklemeyi dene hatta arasıra .31 istio onun için bn uzun yaptım 3.5 indir yüke l pc res at gir
Cevap: cuceko xship hatası bak önce 2.0 sorna 3.0 snra 3.1 sonra 2.5 i yükle bn öyle yaptım çalıştı sorna da pc res at direk 3.5 i yüklemeyi dene hatta arasıra .31 istio onun için bn uzun yaptım 3.5 indir yüke l pc res at gir
A ahmet27 New Member Tem 4 0 11 Tem 2009 #12 Cevap: cuceko xship hatası ya beyler bu cücekonun serverı çok güzel ama cz ye gidince hata raporu alıorum ben lütfen yardım plssssssssssssss
Cevap: cuceko xship hatası ya beyler bu cücekonun serverı çok güzel ama cz ye gidince hata raporu alıorum ben lütfen yardım plssssssssssssss
myk0 Member Haz 214 4 26 Haz 2010 #15 Cevap: cuceko xship hatası bu oyunun link nerde bende oynucam verimisiniz ? nerden indircem oyunu....
Cevap: cuceko xship hatası bu oyunun link nerde bende oynucam verimisiniz ? nerden indircem oyunu....