CyperGamer.Net GM'sinin yaptığını sizinle paylaşayım

Konu Yazar

K4JM3R4N1ST

Member
Ara
105
1
Arkadaşlar bunun gibilerin serverında durarak emeklerinizi harcamayın. İnanın sizin sırtınızdan kazandığı paraya bakıyor sadece. Bunun gibiler baktı işler iyi gitmiyor birden kapatır. Aşağıdaki KSC'lerde olay belli zaten. Emeklerinizi boşa harcamayın..
23lfl1t.jpg

s5vhow.jpg

2mxmw48.jpg

2mxmw48.jpg

1zfmyag.jpg

25k0z1z.jpg

280skfl.jpg

157dlci.jpg

Hocam serverı sabah gelen adam değil gmler bitirdi gece kaç saat yalvarma derecesinde yardım bekledim beyefendi doğru düzgün cevap bile vermedi sadece geçiştirdi.User değil köpek muamelesi görüyoruz bir de bu banlama engelleme zırt zurt muhabbetleri başladı efendilerin sanki suçlu bizmişiz gibi tehdit de ediliyoruz.Neyin kafası bu anlamadım ki ya çok egoist megalomanlar ya da çoluk cocuklar.Herkesin emeğine geçmiş olsun, esen kalın !

Bence cok rahat konusmus ben kendi Serverimdede bu sekilde konusurum sen usersin diye adminle bu üslubta konusmana gerek yok.

Madem npt var hile var kardeşim sabah 7 ye karşı adam czde sıkıntı yaşattı userler sikayet etti sen yoktun bi yetkili bul yada suna cözüm bulur musun ? Şeklinde yaklassan bence sana olumlu cevap verirdi

Adamlar sabah 5'e kadar online olmus yada olmamıs bu seni ilgilendirmez Adminlerin hepsi sizlere göre Egoist oluyor zaten

Bazı 1299 Beyinsiz Userleri kendilerini birşey sanıp bu üslupta konusuyorlar hiç gerek yok arkadaşım sen güzel bi üslupta aktarsaydın bence güzel yanıt alırdın bende olsam bende o sekilde yazardım ki sen bunu 12 de paylasmıssın adam 5 de uyumus ve 12 de sana cevap vermiş 6 7 saat senin için sen bilmezsin 6 7 saat nedir

Neyse Hangi Serverden bahsediyorsan benim hiç bi alakam yok Serverimin İsmi

KAERON-GAME ( SABİT KONUDA YER ALIR )

Kendinizi birşey sanıp ben yoksam siz hiçsiniz diyen 2 team leaderine gelsin 40 user onlar olsun banlarım bana bu sekilde konustugu için banladımda :) En iyisini yapmış sen adamın hakkına girmiş oluyorsun

xxx Serverin Yetkilisi : Bu Arkadaşa Dogru karar vermişssin Serverinde başarılar...

( ÜYELİGİME TIKLAYARAK HANGİ SERVERİ UPLADIGIMA ZATEN BAKABİLİRSİNİZ O SERVERLE ALAKAM YOK SAHİBİ KİMDİR BİLMEM 1299 KENDİNİ BİLMEYEN USERLER EMEK NEDİR ÖGRENMELİSİNİZ.. )

KONU KİLİT

Konuşmamda ne var? Serverın ilk sabahı başı boş bırakıp gitmiş teneke. Tepkimizi dile getiriyoruz. Ayrıca bu kadar önem verip yazdığına göre adminle aranızda birşey var demekki.

Geri
Üst Alt