Database Yardım Bölümü İndexi

Konu Yazar

BurningHeart

Well-Known Member
May
774
114
İndex Nedir ??

İndex Geçmişteki Konuları Daha Kolay Bulabilmeniz İçin Hazırlanan Listelerdir ... Böylelikle Eski Konuları Çok Daha Rahatça Bulabilirsiniz ... Peki Nasıl Kullanılır ?? Sayfada İken CTRL + F tuşlarına basıp aramayı açın ve aradğınız konunun başlığını yazın ...

Son düzenleme:
Cevap: Database Yardım Bölümü İndexi

Gusel bi Index :)
Tskler
Sabit olursa ii olur :)

slm arkadaslar zordb varmı? lütfen bir cevap yazın

canım kardeslerim lütfen yardım edin

İndex Nedir ??

İndex Geçmişteki Konuları Daha Kolay Bulabilmeniz İçin Hazırlanan Listelerdir ... Böylelikle Eski Konuları Çok Daha Rahatça Bulabilirsiniz ... Peki Nasıl Kullanılır ?? Sayfada İken CTRL + F tuşlarına basıp aramayı açın ve aradğınız konunun başlığını yazın ...

imza :gülşah

Son düzenleme:

Arkadaşlar benim sorunum bende stard war ama userlerde yok portlar duzqun filesler duzqun DUC calısıo peki sorun nerde?

Beyler Benim arkadaşlarda db war sorunsuz yüklüyorlar çalışıyor. Aynı db yi bende yüklüyorum hiçbirsorun vermeden yüklüyor bende hatasız bir şekilde yüklüyorum.
db nin özellikleri 74 lwl itemli başlagıç vb. mage server. Bu sitedeki bonjur db si.
Ancak benim serverda millet girdiğinde invetoryde roflar olmuyor. bazı valkyrieler eksik oluyor. Bunu nasıl düzelte bilirim yardım ederseniz sevinirim :(

arkadaslar bir problemim war guard tower damagesini ayarlarken potlarda bir sorun olustu örnek 7 k canı alan birsinin 2 k canı kalmıssa 720 lik hp potunu bastıgı zaman 5 k can dolduruyor manada aynı şekilde yani nekadar eksik canı warsa fullüyor ALLAH rızasi icin bir yardım edin bana 1 haftadr bunun sitresinden burnumdan kan geldi ne isterse wericem

arkadaslar bir problemim war guard tower damagesini ayarlarken potlarda bir sorun olustu örnek 7 k canı alan birsinin 2 k canı kalmıssa 720 lik hp potunu bastıgı zaman 5 k can dolduruyor manada aynı şekilde yani nekadar eksik canı warsa fullüyorr icin bir yardım edin bana 1 haftadr bunun sitresinden öldüm

Son düzenleme:

Birisi acil yardım edebilirmi database yi indirdim nerden servera yükleyebilirim acil birisi söyleyebilirmi ??

tamam bunu hallettim servera yükledim fakat start gelmiyor start gelmesi için ayrı bi işlemmi gerekiyor buna yardımcı olun bari lütfen

yeni sunucu kiraladık db nasıl yüklüceğim helpp!!

s.a bnm pc windows vista we ingilizce lisanslı launcherda starta basıyorum bastıkdan sonra belki bilen wardır trial banner die bişi cıkıyor ustunde bole yazıyor The Program c:/Designed Mmorpg Client/Knight online.exe
Please do not disturibute this application
exetuce program? yazıyor ama oyuna giriyor oyunda 5dk dan fazla online olamıyorum direk oldugu gibi tıkanıyor yardım lütfennn

msn: vampir600 @ hotmail Arkadaşlar nolur yardım edin msn de detaylı bilgisi olan arkadaşlar server kurarken illaki hatalar çıkıyor birsürü server files ve db denedim maplar denedim ama hep hata veriyor başka başka hatalar lütfen detaylı anlayanlar msn eklesin : vampir600 @ hotmail
Not: isteneyene serverde gm lik de veririm yeterki yardım msn de bekliyorum

ARKADAŞLAR BENİM 5-10 SORUNUM VAR BE SUNUCUDA KURULU USERİM VAR BAYA SİZDEN RİCA ETCEKLERİM SORUNLARIMIN CEVAPLARINI BANA BULURSANIZ ÇOK MİNNETTAR OLCAM.... msn : legolas133@ hotmail . com
SORUNLAR

1: pus aktif edilecek EXE SOAC
2: dragon shell eklenıcek PUS A
3: mute sorunu halledilecek ( mute atılıyor relog atınca acılıyor otomatık )
4: kale savasında ( delos savasında kaleyi kazanan clan servere res atılınca kale dusuyor. )
5: sundrieste erchant sclerin bitanesi cekilmiyor agğaçlardan çıkanlar
6: ebenezer guncellenıcek saldırı yiyor lag oluyr. SoaC
7: oto g1 kaldırılacak normal olucak.
8: oto save var serverde ama calısmıyor sanırım kontrol edilecek.
9: Arena girisi calısmıyor ( birbirine arena atılarak giris yapılıyor. )
10: Krowarz itemler ( maradondan +8 cıkıyor onlar +10 a basılmıyor onların upragesi acılacak )
BU DEDİKLERİMİN CEVAPLARINI BANA YAZAK OLAN BİR DOSTUMUZ VARSA LÜTFEN MSN DEN YARDIM ETSİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Selamın Aleykum...

Öncelikle herkesin Mübarek RAMAZAN Bayramı kutlu olsun...

Benim bir sorunum var o kadar araştırma yaptım çözemedim :S

Sorun şu mesela databasemde yeni itemler yaratmak istiyorum,mesela glacier damage raptor dex versin hp versin kolay kolay sekmesin ..... gibi

bana bunları adam akıllı tamamen anlatabilecek bi babayiğit varsa lütfen anlatsın çok sevinirim...

ayrıca itemlerin oyunda da özelliklerinde olduğu gibi görünmesi ve özellik vermesini istiyorum...

sanırsam item editör ile oynama yaptıktan sonra bide tbl editlemek gerekiyo...

işte ben ne item editorden pek anlıyorum nede tbl editlemeden.

yardımcı olacak bir arkadaş varsa bu RAMAZAN da Hayır Dua mı alır gerçekten çok sevinirim...

bide msn vereyim yasak degildir inşallah >>>> colakumit @ hotmail . com (boşluklar silinecek)

TEŞEKKÜRLER HAYIRLI RAMAZANLAR....

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt