Dava Kapsamındaki Siteler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

karsak12

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
225
1
Merhaba arkadaşlar bizede bu gün bu dava ile ilgili kadıköy mahkemesinden kağıt gelmiştir. içerik Başta Benim Knightonline.asia GRI DATACENTER Müşterilerimizden Networkko.com Kenan bey'e, KO.turkgamer.net Ufuk cihan, KingOfcs.com Onur Atacık Olmak üzere daha saymadığım GRI TELEKOM hizmeti alan diğer PWciler Bu dava kapsamına girmektedir. Koyunu araştırıyorum ama Benim Burdan bu avukata şunları söyelmek istiyorum çünkü benim forumumda ve burda avukat bey girip yazılanları okuduğuna eminim

AVUKAT BEY knight-empire.net knightonline.gr ve diğer türkiye dışındaki PriVATE serverlarına yönelik neden bir hareketiniz yokta EKMEK YEDİĞİNİZ TÜRKİYEDEKİ BU SERVERLARDAN ŞİKAYETÇİSİNİZ. Siz kay yıldan beri türkiye üzerinden ekmek yiyorsunuzda K2 ile, NE ZAMANDAN BERİ TÜRKİYEYE VERGİ VERİYORSUNUZ?! OYUN 5 YILDAN FAZLA TÜRKİYE ÜZERİNDEN PARA KAZANIP DAHA 2 AYDAN BERİ TÜRKİYE OFİSİ AÇIP BİZ VERGİ VERİYORSUZ DİYORSUNUZ, BUNUN HESABINIDA BEN SORARIM SİZDEN BU KONU HAKKINDADA BİLİRKİŞİL RAPORU İSTEYECEĞİM BU KAĞADADA 7 GÜN İÇİNDE İTİRAZ EDİCEĞİM

HASAN ATICI

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Dava Kapsamındaki Siteler Hakkında

Katılıyorum Gri Telekomda Benimde Sunucum Var Ve Kapatıldı..

Malesef Dogrulugu Tartısmaya Kapalı Bir Haber Sonuna Kadar Hukuk Mücadelesi Verecem Ama İnş Kaybeden Olmam Br oyun Oynattım Diğe :) Bu Kadar Adamın Üstüne Gidilmesi Çok Zoruma Gider Valla Neyse Artık Bekleyecez Görecez bide İşin enteresann Tarafı Dava Sulh Mahkemesi İle Başladı Agır Sulhe Gitti Adammı Oldurduk Bilmeden ne Yaptık :) adamlar yıllarca ulkemize 5 kuruş vergi vermeden Malı Goturdu Biz bi pvp acıp Zaman Gecirek eglenek dedik diğe Hemen Dava Acmaları Düşündürücü Acaba Bizlerle Başa Çıkamamaktanmı Korktu Bilinmez Neyse Allah Davaya Tabi Kalan Bütün Server Sahiplerinin Yardımcısı Olsun Kanımca Pvp Türkiyede Son Safhalarını yaşıyor Ve Bizde Bu Olayın Kurbanları Olacaz Neyse Hayırlısı Neyse O Olur İnş Networkko.Com

Son düzenleme:

Marlboro ya dava açan microsoft a dava açanlar korkmuyorda bizde bize vergi kaçıranlardanmı kokucağız unutmayınkı 5 yıl öncesine ait elimde CC ile alınan premiumların dökümanları elimde o zamandamı vergi veriyordunuz çok merak ediyorum. gülümser baran şenin açıklamasında 2 ay önce ofisimiz faaliyete geçti diyor allahınızı severseniz şu türkiye üzerinden oynadığınız bütün oyunları bırakında biraz ciddi olun türkiyeye seyhat etmekle kumkapıda rakı balık la bu işler dönmüyor AVUKAT BEY!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benim bildiğim Biz çin Forumlarından aldık Ve kimseye bize para verin diye birşey yapmıyoruz sonuçta onların dosyaları fılanda degıldır. ve Dosyaya sahip olan kişiler bize dava açma yetkisine sahiptirler. yanı çinko'nun sahipleri

Yarın ilk işimiz Tanıdık Tecrübeli Avukat dostlarımızın yanında almak olucak ve Networkko.com kenan beyde kendi avukatını devreye sokuyor nemiş ne değilmiş öğrenecez ve bu forumda duyurucam size ne olduğu hakkında İŞLERİNE SAHİP ÇIKSALARDIDA BİZİM DEDİKLERİ DOSYALARI PİYASAYA DÜŞÜRMESLERDİ !

Biliyorum usko'da GB, İtem ve Premium satan arkadaşlar kızacaklar belkide, fakat ok yaydan çıktı birkere, http:// 195.140.196.201/bimerwebform/default.aspx adresindeki formu doldurarak;

Özellikle okul çağındaki çocuklarımızda telefisi mümkün olmayan psikolojik yaralar açan, bağımlılık yapan, Oyun içerisinde gerçek hayatta olmayan sanal eşyaları satarak ülke sermayesini vergi ödemeden yurt dışına taşıyan, bünyesinde başta Knightonline olmak üzere birbirinden tehlikeli 6 adet oyun barındıran K2 firmasına ait www. gamersfirst.com adlı domain ve bunun alt domainlerine Türkiye'den erişimin yasaklanmasını

isteyen başvurumu yaptım. Destekleyen arkadaşların kamuoyu yaratmak adına aynı başvuruyu yapmalarını istirham ederim. Bakalım Türk userler olmadan ne kadar dayanabilecek merak ediyorum.

Son düzenleme:

imza17.jpg

Anlamlı diimi ? :)

onlar vergiden sizde kaçak yazılımdan içeri girersiniz konu kapanır...

valla ************** a'da gelmiş dava Burak abinin dedine göre iş uzuyacakmış ama Burak abi emin gibi bana bişey olmaz diyor. :S

Konu Kapatıldır Burası Paylasım Bölümüdür..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt