Merhaba arkadaşlar bizede bu gün bu dava ile ilgili kadıköy mahkemesinden kağıt gelmiştir. içerik Başta Benim Knightonline.asia GRI DATACENTER Müşterilerimizden Networkko.com Kenan bey'e, KO.turkgamer.net Ufuk cihan, KingOfcs.com Onur Atacık Olmak üzere daha saymadığım GRI TELEKOM hizmeti alan diğer PWciler Bu dava kapsamına girmektedir. Koyunu araştırıyorum ama Benim Burdan bu avukata şunları söyelmek istiyorum çünkü benim forumumda ve burda avukat bey girip yazılanları okuduğuna eminim
AVUKAT BEY knight-empire.net knightonline.gr ve diğer türkiye dışındaki PriVATE serverlarına yönelik neden bir hareketiniz yokta EKMEK YEDİĞİNİZ TÜRKİYEDEKİ BU SERVERLARDAN ŞİKAYETÇİSİNİZ. Siz kay yıldan beri türkiye üzerinden ekmek yiyorsunuzda K2 ile, NE ZAMANDAN BERİ TÜRKİYEYE VERGİ VERİYORSUNUZ?! OYUN 5 YILDAN FAZLA TÜRKİYE ÜZERİNDEN PARA KAZANIP DAHA 2 AYDAN BERİ TÜRKİYE OFİSİ AÇIP BİZ VERGİ VERİYORSUZ DİYORSUNUZ, BUNUN HESABINIDA BEN SORARIM SİZDEN BU KONU HAKKINDADA BİLİRKİŞİL RAPORU İSTEYECEĞİM BU KAĞADADA 7 GÜN İÇİNDE İTİRAZ EDİCEĞİM
HASAN ATICI
AVUKAT BEY knight-empire.net knightonline.gr ve diğer türkiye dışındaki PriVATE serverlarına yönelik neden bir hareketiniz yokta EKMEK YEDİĞİNİZ TÜRKİYEDEKİ BU SERVERLARDAN ŞİKAYETÇİSİNİZ. Siz kay yıldan beri türkiye üzerinden ekmek yiyorsunuzda K2 ile, NE ZAMANDAN BERİ TÜRKİYEYE VERGİ VERİYORSUNUZ?! OYUN 5 YILDAN FAZLA TÜRKİYE ÜZERİNDEN PARA KAZANIP DAHA 2 AYDAN BERİ TÜRKİYE OFİSİ AÇIP BİZ VERGİ VERİYORSUZ DİYORSUNUZ, BUNUN HESABINIDA BEN SORARIM SİZDEN BU KONU HAKKINDADA BİLİRKİŞİL RAPORU İSTEYECEĞİM BU KAĞADADA 7 GÜN İÇİNDE İTİRAZ EDİCEĞİM
HASAN ATICI
Moderatör tarafında düzenlendi: