DavosEmpire KIMDIR ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aRSIZ_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

aRSIZ_

Eskilerden..
Mar
633
32
Azcık kendımden bahsedeyım :)
Merhaba arkadaslar ben Ko-cuce Üyelerinden DavosEMpire Benı tanımak isteyen arakdaşlara biraz kendımden bahseceğim... Azda Olsa benı tanımanızı isterim.

Adım : Barış

Yer: Malatya

Tuttugu Takım : Tabıkı Galatasaray

Hakkımda
Bir Sene Knightla a vrdim kendımı keşke vermeseydım Ama Şu an Knighti Bıraktım
Reformcu, kendini geliştiren, ilerleyen, özgür düşünceli, insancıl, demokrat, evrensel, yardımsever, toleranslı, açık görüşlü, sosyal, dışadönük, bağımsız, orijinal, bohem, sıradışı, yenilikçi, devrimci, içgörülü, akılcı, buluşçu, hızlı, parlak, bilimsel, düzensiz, isyankar, disiplinsiz, fanatik, ikna olmayan, uçuk, düşüncesiz, tuhaf, tutarsız, ilgisiz, kayıtsız.​

Akıllı, bilgili, bağımsızım ve zor durumda kaldığım anlarda kendimi kurtaracak becerim her zaman vardır. Dahice ve kimsenin aklına gelmeyen en uçuk fikirler benden çıkar.​

Toplum yararına çalışmaktan zevk alırım. Zekamıı ve teknolojiyi birleştirerek insanlığın yaşam standardını yükseltmeye çalışırım. Toplumun geleceği ile ilgiliyim; dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek ve kendimden daha kötü durumda olan insanlara yardımcı olmak isterim hep.İnsanlara birebir yardım etmektense genel anlamda bir bütün olarak insanlığa faydalı olmak isterim.​

Oldukça idealistim. Bütün insanların ırk, cinsiyet, din ve sosyal durumuna bakılmaksızın aynı imkanlara sahip olması gerektiğini düşünürüm. Aynı amaç için bir araya gelinen topluluk, grup, dernek ve klüplerin adamıyım. Çoğu insanlara göre en az önyargılı olanıyım, her türlü insanla dostluk kurarım. Önceden ne yapacağım belli olmayan eksantrik bir yapım var. Statü ve marka yerine özgünlüğün peşindeyim. En şaşırtıcı tiplerdenim.
Sabit niteliklerim, düzenli işleyen bilimsel bir kafa yapım ve kesin sonuçlar alınan sistematik çalışmalar şeklinde kendini gösterir. Dikkafalı ve özgürlüğüne aşırı düşkün bir tipim. İsyankar ve asi bir yapım var. Hem çok sosyal hem de çok bireyselim. Gruplarla birlikte hareket etmeyi sevdiğim halde bağımsızlığımdan asla ödün vermem.arkadaşlarıma çok önem veririm ve arkadaşlığım ömür boyu sürebilir ama kişisel özgürlüğüm kısıtlandığı zaman en yakın ilişkilerimi bile anında kesip atabilirim. Dostlarımı sevmeme rağmen arada her zaman bir mesafe bırakırım, bana gerçekten yaklaşmak zordur. Başkaları ile aramda görünmeyen bir çizgi çekmeyi becerebilirim. Genellikle kişiliğimi gizlerim.​

Aşkta sevgiliden çok dost ararım. Benim kalbime giden yol kafamdan geçer. Tensel tutkulara sahip olmama rağmen, güveni ve pozitif ilgilerimi paylaşacağım birini bulduğum zaman bağlanabilirim. Zor beğenir, kolay vazgeçerim. Doğruyu bulduğumu düşünüyorsam sonuna kadar devam ederim.​

Cevap: DavosEmpire KIMDIR ?

Onaylandı...

Geri
Üst Alt