Db EdiTLeniR>>VPS VDS SORuNLarı GideriLir>>PaneL KuruLumu YapılıR

ahmedy5555

Profosyonel Mage !
Reaction score
0
merhaba arkadasLar
-PANEL KURULUMU
-ISTEDIGINIZ SEKILDE DB EDITLEMESİ
-OTO PATCH
-SOACS KURULUMU
-IN'YazılımLarı
-Buq FİXLEME
-VPS VDS SorunLarı FixLeme
-Files SorunLarı
-VPS VDS OGRENIMINE YARDIMCI OLMA
-SERVER EDITORLUGU >> YEDEK ALMA SALDIRI KARSI ONLEM OTO SAVAS VS VS VS
-PUS VS VS VS EDITLEME.
-LOCAL PCLERE PORT ACMA IP SABITLEME-UCRET KARSILIGIDIR-
GIBI EDITOR GEREKTIREN ISLEMLERINIZ YAPILIR.
SON MADDE HARIC HIC BIR UCRET TALEP ETMIYORUM. SERVERINIZDE BIR MIKTAR ITEM YETERLIDIR.
VPS VDS LERE SADECE UCRETSIZ DESTEK WERILIR 2 GNDE KAPANAN SERVERLARDA BIKKTIGIMIZ ICIN BI ISI YAPIYORUZ.

NOT : ABİ AGA Kanka Gıbı SozcuKler Kullanmamanız OnemLe Rıca Olunur.
Kişisel Iletımızde yetkılı kısının Ismı Yazmaktadır.
Mert Bey : GeneL Yetkili. EDİTÖR
Orcun Bey : Panel ve Oto patch uzmanı
Erhan bey : Gm Lık Ve Oyun Düzen Uzmanı.

Cevap: Db EdiTLeniR>>VPS VDS SORuNLarı GideriLir>>PaneL KuruLumu YapılıR

koaly Gelsin abi öncelikle dün 2gün önce serverımı kurmustum fakat towerlar damage vurmuodur bu bo kdr var -1000 li bişi towerlar için onu yazdım Qa ya db ye bişiler oldu Aı server kapat hatası verıdodu sonra pc ye format attım herşei aynı şekilde yaptım ama bu sefer oto patch olmadı...adamlara start glmıo ama defalarca kontrol ettım hersey tmm eğer çok yoğun deilseniz bi bakarmısınz Tw den şimdideden teşekkr ederım kolay glsin msn: [email protected]

Oncelıkle AI Server Kapat Hatasının Nedeni : DB en ARIZALANMISTIR nasıl dersen yanlıs bır Kod yazmıssındır. bu sekılde AI ıle cakısır ve hatat werır DB nızın Son yedegını KurarSanız CAlısır.
Tower Vurmama nedeni : ToWerLar 1 Kısı Varken Oyunda Yanı sadece SIz Bıraz Gec Vurur Bunu COzemezsınız. AMA TOPLU KISILER VARKEN BNU KUCUK 1 2 KODLA COZERSINIZ.
Start Gélmeme Nedenıde IN'Lerinizi Kontrol Edin.
Oto Patch Atmama Nedeni: FİlesLardan Patch Ismını Tam Verememıs OLmanızdan Kaynaklanabılır.

Iyı OyunLar.

abi bende serveri kurdum ama karakter açma yerinde sorun yasıyorum yani elmorad karus 2 sinden birine tıklıyorum gelmiyor devamı orda kalıyor yardmcı olurmusun

Geri
Üst Alt