B Konu Yazar ByBroS New Member Kalemi Kırıldı! Haz 313 0 28 Ağu 2008 #1 slm arkadaslar dc sorunum var acil çözüm gerekiyor mesela car acıyorlar ardından ilk relogda dc :S yardımcı olabilirmisiniz...
slm arkadaslar dc sorunum var acil çözüm gerekiyor mesela car acıyorlar ardından ilk relogda dc :S yardımcı olabilirmisiniz...
R ReStyLe Guest 28 Ağu 2008 #2 Cevap: Dc Sorunu acil yardım gerekiyor .... hmm sn galibaIIIlll nicklerin banlanması ile oynadın biraz direk giren ban yiyor ? xD
Cevap: Dc Sorunu acil yardım gerekiyor .... hmm sn galibaIIIlll nicklerin banlanması ile oynadın biraz direk giren ban yiyor ? xD
B Konu Yazar ByBroS New Member Kalemi Kırıldı! Haz 313 0 28 Ağu 2008 #3 Cevap: Dc Sorunu acil yardım gerekiyor .... hayır degil hertürlü nickde aynı sey ...
B Konu Yazar ByBroS New Member Kalemi Kırıldı! Haz 313 0 28 Ağu 2008 #5 Cevap: Dc Sorunu acil yardım gerekiyor .... Adam gibi konus biz burada bilenlerden yardım istiyoruz bilmiyorsan yorum bile yazma
Cevap: Dc Sorunu acil yardım gerekiyor .... Adam gibi konus biz burada bilenlerden yardım istiyoruz bilmiyorsan yorum bile yazma