Denizli dönemi resmen bitti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alodie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Alodie

First Class l M3 Project
Haz
469
3
Başkan Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli Akaretler'de kulüp binasının bulunduğu plazanın 13. katında bulunan toplantısı odasında basın mensuplarına karşısına geçti. Siyah-Beyazlı takımda Mustafa Denizli dönemi resmen bitti
thumbnail.php

Başkan Yıldırım Demirören ve Mustafa Denizli Akaretler'de kulüp binasının bulunduğu plazanın 13. katında bulunan toplantısı odasında basın mensuplarına karşısına geçti.

Hayatımın en zor basın toplantısı

İlk sözü alan Demirören şunları söyledi:

"10 yıldır Beşiktaş camiası içindeyim. 7 yıldır beşiktaş'ta başkanınım. bugünkü toplantım en zor toplantım.
20 yıldır yapılmayanı yapan teknik direktörümüz Mustafa Denizli ayrılıyor. bu toplantı çok zor benim için. Kendisi bizim sadece teknik adam değildi. Ağabey-kardeş gibiydik biz. Keldisinin bana yöneticilik hayatımda büyük katkıları olmuştur. Kendisine nasıl teşekkür etsek bilemiyorum.
Hocamızı, beni sahtekar gibi sunuan bazı kalemler var. Ben o yazanlara en büyük sahtekar diyorum. Bu basına yakışmaz.
Salı gününden bu yana acil gelişen olaylar oldu.
Hocamıza kapımız her zaman açık, dinlendikten sonra her zaman Beşiktaş'ta çalışabilir.
23 Haziran'da yeni çalışmalaraa başlayacağız. Hocamıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Demirören'den söz alan Mustafa Denizli ise şöyle konuştu:

Beşiktaş benim aşkım
"2 yıldır görev yapan başkanımız, yöneticilere ve eski yönetici arkadaşlarımıza bana gösterdikleri güven nedeniyle teşekkür ediyorum. Beşiktaş benim çocukluk aşkım. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin başındayken de bunu söyledim. Beşiktaş 50 yıllık aşkım. Böyle de devam edecek.
Beşiktaş'la olan ayrılığım ne kadar sürer bilemiyorum. Sağlığımın yerine gelmesi için bir süreye ihtiyacım var. Daha önce imzaladığım kontaratın devam etmemesi için yönetimden rica ettim. Aşırı heyecandan belirli müddet uzakta kalmam gerekir. Onun dışında konuşulan ve yazılan hiçbir şey doğru değildir. Ben beşiktaş'ta mutluydum. Ancak şartlar özellikle benim buna ihtiyacım var. Başkanımıza bana yardımcı olduğu için teşekkür diyorum. Olağanüstü günler yaşadık. Sevinçler ve hüzünler yaşadım. Dönüşümün daha güçlü olabilmesi için böyle bir kararı uygulamaya koyduk. bu kararı aldığımızda başkanımız ve yönetimimiz zaman kaybetmiştir. Belirli teknik adama iki yıllık raporu seve seve sunacağım. Beşiktaş gelecek sezonun programını ilk yapan kulüptür. 23'ünde sezon çalışmaları başlayacaktır. Ancak medya bunu takip etmiyorsa Beşiktaş'a haksızlık etmesine izin veremeyiz. Siz sevgili medya mensuplarıyla zaman zaman kopukluklar yaşadık. sizlere de teşekkür ederim. Hiçbirinize sitemde bulunma ihtiyacı hissetmedim. hepinize teşekkür ediyorum.

Denizli'nin bu sözlerinin ardından söz alan başkan Yıldırım Demirören "Biz soru almayacağız. İsteyen daha sonra Mete Düren'e soru sorabilir" diyerek basın toplantısına son noktayı koydu.

Toplantının ardından yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yapan bazı yönetimin ağır toplarıyla toplantı yapan başkan Demirören siyah-beyazlı takımın
yeni Teknik Direktörü Schuster'e destek verilmesini istedi.
Schuster'in pazartesi günü İstanbul'a gelerek medya karşısında imza atacaı belirtildi. Alman teknik adamın denizli'den ayrıntılı bir rapor isteyeceği öğrenildi.

Geri
Üst Alt