[Dev Paylaşım]Kendi Exe'ni ve Ebenezer'ini Editle Düpe,myko Engel..[Resimli Anlatım]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asdfrfv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asdfrfv

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
İlk Önce Hex WorksShop'u İndiriyoruz.. Ve Kuruyoruz
Download Hex Workshop v5.1.4.4188
Ve Sonra Pack'siz Exe'mizi Editleyelim.
Pack'siz Exe Download: http://rapidshare.com/files/169984264/EXE_Options_Server.zip
benim link kırılmıştı pc ye yeni format attım yoktu o yüzden Uηιcσяη arkadaşımızın paylaştıgı exeyi editleyebilirsiniz..

Resimli Anlatım

Sağ Tıkla Hex Workshop Hex Editor Diyoruz..

Şimdi Pack'siz v1298 Ebenezer'i Editliyoruz
Download: RapidShare: Easy Filehosting

Editlediğimiz Exe ve Ebenezer'i Kaydetmek İçin File>Save As Diyoruz Ve Kaydediyoruz..
Bu Yaptıgımız Exe ve Ebenezer Kırılmasın Diye Pack'leyin Bu Forum'da Mevcut..

Şimdi Bu Yaptıklarımız Neye Yaradı..
1-trade Tamamen Kapandı
2-Pus İle Yapılan Düpe Engellendi Pus Çalışmaz..
3-Myko Hack Engellendi.
4-Multi Ko (çift ko) Engellendi
Daha Önce Paylaşılmıştı Ama YapamayanLar Oldugu İçin Bir Daha Ayrıntılı Anlattım
Hiç Bir Türlü ALINTI Değildir

Yapamayanlar Burdan Yada Pm'den Ulaşsınlar Yardımcı Olurum..

Son düzenleme:
Cevap: [Dev Paylaşım]Kendi Exe'ni ve Ebenezer'ini Editle Düpe,myko Engel..[Resimli An

reis bi bakarmsin ellerine saglık ama :S bi yardım

yada eklermsıın

Son düzenleme:
Cevap: [Dev Paylaşım]Kendi Exe'ni ve Ebenezer'ini Editle Düpe,myko Engel..[Resimli An

Spr Spr çok sagol ellerine saqlık

çok güzel anlatmışsın ellerin dert görmesin herkese lazım bu :))

çok güzel anlatmışsın ellerin dert görmesin herkese lazım bu :))

saolasın 45 görüntülenme 2 teşekkür ne diyeyim artık ;)

qüzel bişi sağol

saol paylaşım için yapamadım ama bi eklesen bişi sorucam

osman_x_@windowsli...

Kardeş herşeyi ayarladım ama kayıt ediorm işlemior

Son düzenleme:

saol paylaşım için yapamadım ama bi eklesen bişi sorucam

osman_x_@windowsli...

Kardeş herşeyi ayarladım ama kayıt ediorm işlemior

Save As De Ve Kaydetceğin Yeri Seç Ve Kaydet

gerçekten çok işime yaradı saol

Hocam Peki bu Serileri Nasil Engeleyecegiz Biraz Acilde Yazabilirmisiniz

seri skill mi demek istedin?

ben daha evvel paylaştım ama yinede tşkr

ben daha evvel paylaştım ama yinede tşkr

konunun basındada belirttim daha önce paylaşılmıştı ama bu kadar açık anlatılmamıştı + yapamayanlar vardı o yüzden daha açık bir şekilde anlattım

Bu Komaster Kım ya Herşeyi O paylasmıs Arkadas URasmıs Anlatmıs senın paylastıgın Bukadar Acıklayıcı degil Zaten.

Bu Komaster Kım ya Herşeyi O paylasmıs Arkadas URasmıs Anlatmıs senın paylastıgın Bukadar Acıklayıcı degil Zaten.

komasterın kocuceye gerçekden cok fazla paylaşımı var onun yerini kimse tutamaz eeth daha önce paylaşmıştı ama yapamayanlar vardı o yüzden tekrar açıklayıcı bir şekilde anlattım

link kırık yenilermisin.

linkler sağlam kontrol ettim

Geri
Üst Alt