Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel video muş arkadaşım.. Tebrikler .. eğer char seninse çok iyi oynuyorsun .. Başarılarının devamını dilerim
NOT = timati ile yaptığın vs ye koptum ezmenin tekimiş.. Ayrıca şu warrıoların sarı patlayan skilli nedir ? usko oynamayalı baya olduda .. yeni skillerden galiba ..
Videoyu izlerken gözüme takılan timati adlı arkadaşı realden tanıyorum ve videoyu ilk yapıldığındada izlemiştim.Şimdi bu arkadaşı tanımadan ezme mezme demek biraz ağır kaçmış gibi ki bu videoyu buraya koyan kişi jeton bile değil. (Video yapılıp ilk upload edildiğinde ezme dediğiniz arkadaş 77 level veya daha düşüktü.) Critical point'i açık değil, exp kasan 77 level itemsiz bir asas ile 82 - 83 level full +9 - +10 itemli 2 asas arasında dağlar kadar fark var, videoya çekmesi bence problem değildir timatide onlarca video yapıp birçok arkadaşı eğlendirdi.Kesilir kesilmez o problem değildir oyunun bir parçası ve acı-tatlı bir eğlencenin parçasıdır oyun sonuçta ama gelip bu forumda tanımadığınız kişilere ezik vs laflar etmek sizin ayıbınızdır.Diesde herkez biliyorki bu Jeton denen arkadaşın playerliği 0 ve sadece itemleri iş yapmakta.Yeni videolarını bekliyoruz Babashoper !