Dolandırıcı Özkan Budak (TheWarOnline)

dolandiriciozkan

New Member
Reaction score
0
Merhaba ko-*** sakinleri son zamanlarda bir çok pvp açılması sebebiyle ve biz ko oyuncularında bunu fırsata çevirip piyasadan para vuran veletlere itibar etmemiz sebebiyle bir çok kişinin emeğini hakkını çalarak piyasadan çekiliyorlar yada kayboluyorlar yada yeniden sever açıyorlar. Sürekli ceplerimizdeki paralarda gözleri var zorla almıyorlar ama bir kılıfını uydurup bizi soymalarına artık tahamülüm kalmadı birde bunu daga geçer gibi yapıp üstüne üstlük alışkanlık haline getirenlerden birisi THEWARONLİNE isimli 1980 verison çakma knightdir. Sahibi özkan budak diye bir velettir. https://www.facebook.com/esknightt facebook hesabı budur oyunun linkide http://thewaronline.com/ bu adrestir.

Arkadaşlar dikkat edin büyük vurgun yapacak ve bu sefer oyunu kapatıp secter olup gidecekler, paranıza yazık ben ilk açtıklarında para verdim item aldım şimdi tekrar açıyorlar verdiğimiz para boşa gitti, ve üstüne üstün adam tekrar item satmaya çalışıyor. Gidin adam gibi yerde oynayın darkko felan girin yada olmadı kindomknighta ama bu veletin serverına girmeyin yazık günahdır 16-17 yaşında çoluk çoçukla uğraşırsınız.

lbzZRE.jpg

POEDz7.jpg

5GRyzl.jpg

Lan oğlum adamdan istemişsin, yardım etmeye çalışmış sana.Hâlâ adamın serverini kötülemeye uğraşıyon. Kesin bi istediğini yapmamıştır da bu kadar çıldırmışsındır :D

Görüşmenin orjinali ektedir. Böyle cahil cühela şeylerle uğraşmayalım Allah aşkına bizi zaten bilen biliyor hayır ne zannediyorsunuz yani bunu ögeyi düzenleden yapıp buraya kendiniz koyduğunuzda ne oldu? Allah'a şükür bizim bir açığımız yada yanlışımız yok sizde bunu bulamayınca kendi kendinize mi bişeyler yapıp koymaya çalışıyorsunuz. AĞZIMI BOZMAK İSTEMİYORUM. KONUŞMA ORJİNALİ BURDADIR. Terbiyesiz Adamlar.
V3ymZZ.png

Son düzenleme:
Ben arkadaşa katılıyorum Bizde çocuk değiliz sıkıldık artık Farm server piyasasını biraz incelerseniz anlarsınız Serverları açıp Premiumdan vurgun yapıp 3 ay sonra yok yoğun istek üzerine vs vs. 2 ci sunucuyu açıyoruz ben çok detaylı araştırdım oyuncularıda inceledim kimse 2 ci sunuculardan memnun değil tam tersine açmayıp ilk sunucuyu yaşatmalarının derdindeler istiyorlar ama Server sahipleri öylemi malesef günümüzde öyle değil 3 ay dolar dolmaz 2 ci sunucu açılıp Tekrardan Premium kc parası vurgunu yapmak bu böyle devam ediyor Ko-cüce de Farm serverları inceleyin kimisi 4 -5 sunucuyu açıyor yeter artık bıktık bu aç gözlü insanlardan Bizde Server sahibiyiz ama İlk serverımızda satış bile yapmadı 27 ekim bu cuma Farm beta açıyoruz Offical de açıcaz hayırlısıyla ama Zamanla oyuncular herşeyi görür kimin dolandırıcı kimin gerçekten knight online seveni olduğunu teşekkürler

Geri
Üst Alt