- DownKaan Database V2'den Resimler -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Kaan

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
1,081
22
Bazı NPCleri açmadım ama ne özelliği oldugunu resimlerin üstünde belirttim, bunlar sadece 3-5 özellik

BURDAN YENİ KOYDUGUM RESIUMLERE BAKABİLİRSİNİZ
http://www.ko-cuce.com/resim-ve-video-paylasim/131293-downkaan-db-v2-part-2-a.html

Medal Kırdırma yandada medal satan npcsi bulunuyor ( 10k , 30k ,50k lık uskodaki gibi.. bunlardan +4 takılar cıkıyor.. )
14sc9w.jpg

Buradan yeni skiller açılıyor ( şuan için yeni skiller ama belki , yeni skilleri kaldırıp buradan 83 skillerinin açılmasını sağlarım )
2093ex5.jpg

Burdan ardreama gidiliyor , class + skill + lvl kontrolü war ( ardreamdaki slotlar uskodakiyle aynı, gate calısıyor towerlar npcler ekli )
b3wlkm.jpg

Burdan 45-59 arası exp görevleri ( yeni dbde expler uskodakinin 10 katı , mesela solo paramun 1.5m veriyor, uskoda 150k veriyor )
15n6n1w.jpg

Burdan 2 Npcye bağlı bi görev var , gidip gelmeli (gelini arayıp sorulara cevap veriyorsunuz )
2yzjvio.jpg

Usko slotlar czde exp kasma zevki :rock:

vynths.jpg

i6infs.jpg

DB'deki düzen ( +5 üstü yok ve hepsinden birtane var , baska dblerde ring of life diye aratınca 22tane ring of life cıkıyor , bende sadece 6 )
2ahf5ds.jpg

Skill tabloları böyle sorunsuz ve düzenli ( potların,exp sclerin falan filan hepsi düpdüzgün)
20us700.jpg

Kaçtane tablo war
11gu9t1.jpg

Bunlar özelliklerin hepsi değil bu kadar mı yaptın len diyip deli etmeyin plz

Son düzenleme:
Cevap: - DownKaan Database V2'den Resimler -

Ellerine Sağlık Kardeşim Yakışır Sana ;)

bunları yapmak 30 dakikayı almaz be kardeşim ne uraştırıyon bizi konuya sokmakla :D

fasla bişi göremedm:( ama emek emektir ellerine sağlık

Kaan Ozele Msn Bırak Degerlendırelım DBnizi

Güzel.. Ama fazla fark yok.. :)

Senin bridegroom sspid ini bulman bile 120dk nı alır :^^::^^::^^:

sen beceriksizsen ben ne yapıyım sen 120 dakikada buldun diye ben 2 dakikada bulamam anlamınamı gelir daha bişey bilmiyorsun ama kendini kral ilan etmişin :)

Kaan Gercektende GuzeL CaLişMaLar YapiyoRsun Bu ARdreaMde İsim Gececek mi Acaba :)

Güzel.. Ama fazla fark yok.. :)

Neyden ?

sen beceriksizsen ben ne yapıyım sen 120 dakikada buldun diye ben 2 dakikada bulamam anlamınamı gelir daha bişey bilmiyorsun ama kendini kral ilan etmişin :)

Lafı orandan burandan anlıosun yazık :pff:

dün terrye msnden yolladıgım resimleri koydum bütün dbyi tanıtmadım,abudik gubidik yorumlara takmıyorum fazla

Geri
Üst Alt