DÜnyanin en saglam asasi vİdeo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4.SULTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: DÜnyanin en saglam asasi vİdeo

Dostum bu paylaşımı resim ve video kısmına yapsaydın güzel olurdu....:

zzzzzz bune la böle asas serverda oynuyo bide karsısındakiler oynamayı bilmiyo kardesim ben bunun 3 katı daha iyi ws atarım

3 e 1 ws attığım zamanlar oldu ben birgün video koymadım beni bilenler biliyor

Sexapeal_asaS tan saygılarla....

şimdilerde her nekadar oyunu bırakmış olsamda :)

3 e 1 ws attığım zamanlar oldu ben birgün video koymadım beni bilenler biliyor

Sexapeal_asaS tan saygılarla....

şimdilerde her nekadar oyunu bırakmış olsamda :)

Son düzenleme:

Adam sadece komboda saglam mınor kacırmıor usko klawye gıbı oynuor bu yuzden r cok serı basıor sadece bu kadar baska hıc bısı deıl

deget velet seni ip not bırak asagıya dunyanın en saglam asasıymıs madem olesın neden pvp oynuyon keko git usko oyna saglamlıgını gorelım ...

1.O adamda Pedal Var.
2. Pedal YOk diyorsanız program var.
3.karsıma gelsin sıkıyorsa yan yana pclerde .

Bi Sn Dünyanın En Sağlam Assasının Burda İşine + Buna Assaslıkmı Dionuz XDD neyse Eline SAğlık Yinede ;)

Warrior Zaten Kombo Yapmıyor Oyle Vuruor eauheuaauh Walla YAzık ya Assas Biliyoruz Diyorlar bide x)

Son düzenleme:

Böle dandik serverlar yerine sopvp gibi serverlara görürse kim sağlam onu görür.

Salak salak konuŞma 1 lwl adam bİle 80 power shoot patlatior uskoda oynanirmi zekİ

çift minor koymuşun eyw kendine güveniyorsun onada eyw ta skill bekliceğine git stab skilini koy ezik skillerdende skill bekleme bide sağlammış yürü git ezme

:P Diorum BasKA bisi Demiyorum Nerde Bİ EZiq WArsa BuLup Ws Ye Cekmisn RogueLerin COmboLArını Baqın Hatta COmbo eniLen bisi Yoq :P

Neden Cz de Hiç vs Atmadın :):D:D

Bi Tarafın Sıkar Dimi :D

Güsel video ama :D sen su serverin ipisini ver asas nasıL oynanıyor gör :D madem o kadar seri warrior kesiliyor sen bana 30 tane warrior getir :D 30 ws 1 atim ben sana :D hea ben senin gibi pedalda kullanmıcam :) m2combo :)

tamam videonu paylaşmış olabilirsin ama en iyi asasta noluyo ?ßu playerliklemi en iyi asas olucaksın sen?59 luk bi serverda dayanacağın en fazla süre 20sndir.ßu serverda combo bilmeyen asas&warriorlarla vs atıp en iyi asas olunmuyor.

Geri
Üst Alt