[DÜŞÜNCE]Anti-Cheat iLe iLgili

Konu Yazar

sagopa981

Member
Kalemi Kırıldı!
May
176
1
Arkadaşlar Çoğu Kişinin Bildiği Gibi Anti-cheat Yazan Arkadaşlar yAzdığı Anti-cHeat'i Paylaştıktan 2-3 Gün Sonra Kırılıyor..

Benim Aklıma Bu Konu Hakkında Bişey Geldi Daha Doğrusu Aklıma Gelmedi Biri Anti-cHeat Yazmış..

Exe ile Beraber Kapat Die Bişey vermiş Bununda Amacı Eğer Bilgisayarda Herhangi Bir Hile varsa OYuna Girilmiyor kApat.exe yi çalıştırıp hile-hack-speed programlarını kapattığında oyuna giriş yapabiliyor bazı exeler ise kapat.exe paylaşmadan direk oyuna giriş exesine böyle bir istem uyguluyor.
işe ne kadar yaradığını bilemem ama işi bilen arkadaşlar bunun üstünde biraz uğraşıp ortaya güzel bişey çıkarabilirler diye düşünüyorum.
Bunu Düşünen Olmuştur Belki Ama Forumda Bu Tür Konulara Rastlamadığım İçin Bu Düşüncemi Paylaştım. Anti-cheat yazan arkadaşlar düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim..

Cevap: [DÜŞÜNCE]Anti-Cheat iLe iLgili

Anlamadım tam olarak ama eğer knightonline.exe ile alakalı birşey diyorsan KnightOnline.exe de yapabildiklerimiz sınırlı.

Dediğim Gibi Ben Çok Anlamam Düşüncemi Okudunuz Anladınız Yapılabilecek bişeyse zaten yapabilecek vardır bu yöntemi ama yapılamaz diosanız bi anlamı kalmaz zaten ama ne biliyim bazı serverlarda karşılaşıyorum exeye tıklıyorum tam oyuna girerken hata veriyor engelliyor exe hileyi..
bide indirdiğim bi anti-cheatte exe nin ytanında başka bişey daha vermiş önce kapat.exeye tıklayıp bütün hile programlarını kapatıyorsun sonra oyuna giriyorsun ama oyuna girdikten sonra o programlar tekrar açılırmı oyunu bilmiyorum..

Yahu zaten o dediğin şey benim paylaştığım anti cheat.Kapat.exe oyundan çıkınca sadece açık kalan anti cheat taramasını iptal ediyor.Otomatik açılıyor.KnightOnline.exe ise girişte otomatik anti cheat çalıştırıyor.Knight Online Client içinde hile programı veya açıkta hile programı varsa oyuna girmiyor.Oyun sırasında hile programı açılırsa oyunu kapatıyor.Kendini kapatıyor.Yanlışmıyım? Hatta Kapat.exe iconu krowazdır.Açılınca açıklamalarda var üstünde.

Doğru Sanırım Senin Anti-Cheat'ti o Onu Tam Olarak Denememiştim o Anti-cHeat'da Hile Açma Şans'ı Yok Yani Ölemi Diosun Çünkü Denemedim Bilmiyorum Tam Olarak.

Nasıl hile açacak :D zaten anti cheat exe'ye bindli değil direk exe'nin içinde çalışıyor.Benim handlesini engellediğim hiçbir hileyi client adını değiştirse bile çalıştıramaz.Kapat.exe ' de aparatı oluyor.

Kusura bakma ekleyemem.Ben bedava paylaşırım herşeyini açıklarım konu altında sorunları gideririm.Sonra emeğe saygı gösterilmez kapatılmasını rica ederim konu kapatılır ve bir daha açılmaz.O sıralarda indirenler kullanır.Kusura bakma yani,İmzamdaki programı ek olarak sunucunda kullanabilirsin.Hergün yeni bir özellik ekliyorum

Geri
Üst Alt