[DÜŞÜNCE] Knight Online Türkiye.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FreeManTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FreeManTR

Member
Reaction score
4
Web sitesi
www.exploit-db.com
Selamlar KO-CUCE ahalisi,

Öncelikle belirtmek isterim ki bu yazacaklarım sadece düşünceden ibarettir...

Hepimizin burada buluşması ve ortak noktamız "Knight Online" peki neden PVP oynıyoruz ?
Birazımız USKO ya kızgınlığından, birazımız USKO nedir bilmeden, birazımız EXP kasmak istememesinden.
Daha farklı sebeplerde olabilir tabii ki ama 3 tane temel sebep bunlardır diye düşünüyorum kendimce.​

Gelelim USKO ya kızgınlığımıza; Bildiğiniz üzere U.S Knight Online Ekibi, oyun ile ilgilenmeyip ancak oyunculara eziyet ettirden bir oyundur fakat sevenide çoktur son zamanlarda oyun çekilmez bir hal aldı her adım başı KOXP her adım başı hile, CZ diye bir yer kalmamış zaten orda burda KOXP, bazı insanlar için KOXP yaşam tarzı olmuş :) gece yatarken hayatını KOXP'a bırakan arkadaşlarım var benim(çünkü onlara göre hayat Knight Online) :P bunlardan sıkılan bir çok arkadaşımız PVP ye başvurmuştur.

Ve...​
Herkezin özlemini duyduğu o eski efsanevi zamanlar... Hepimizin o zamanlara dair bir anısı vardır mutlaka, herkez çok sever değil mi Knight Empire zaman'ını EVET dediğinizi duyar gibiyim :)
Keşke o zamanlara dönebilsek dediğinizide duyar gibiyim, işte bir nebze sizleri ozamanlara döndürmek için bu yazıyı yazıyorum, eski zamanlarda da oyun'u oyun yapan bizlerdik, şimdiki zamanda da oyun'u yapabilicek bizleriz arkadaşlar.

Kısaca konuyu toparlıyayım;

Demek isterim ki bütün Türkiye genelindeki PVP serverler tek bir server altında buluşsun,
Adını Knight Online Türkiye (TRKO) yapalım bunun dışında hiç bir server açılmasın,
PVP oynayan bütün Türk oyuncular bu çatı altında toplansın ve oyun tıpkı o özlediğimiz zamanlardaki gibi olsun, yani hani ezikdik ama mutluyduk hatırladınız mı ? +1 fp giyebilmeyi bile çok istediğiniz zamanlar? Zorluk derecesi USKO gibi olsun. Bizler destek verdiğimiz sürece server'imize o serverin kapanmayacağındanda emin oluruz. Zaten en kapanmıcak server'in ömrü bile 5 bilemedin 6ay onlarda istisna.. Bir çok şeyin farkında olduğunuzu düşünerek bu konuyu üstelemiyorum :)
Dilim döndüğünce sizlere birşeyleri anlatmaya çalıştım..
Yorumlarınız benim için altın niteliği taşımaktadır lütfen yorumları esirgemeyelim.

SLOGAN bile buldum :)

Knight Online Türkiye için EL ELE CÜCELER :pff:

Cevap: [DÜŞÜNCE] Knight Online Türkiye.

Selamlar KO-CUCE ahalisi,

Öncelikle belirtmek isterim ki bu yazacaklarım sadece düşünceden ibarettir...

Hepimizin burada buluşması ve ortak noktamız "Knight Online" peki neden PVP oynıyoruz ?
Birazımız USKO ya kızgınlığından, birazımız USKO nedir bilmeden, birazımız EXP kasmak istememesinden.
Daha farklı sebeplerde olabilir tabii ki ama 3 tane temel sebep bunlardır diye düşünüyorum kendimce.​

Gelelim USKO ya kızgınlığımıza; Bildiğiniz üzere U.S Knight Online Ekibi, oyun ile ilgilenmeyip ancak oyunculara eziyet ettirden bir oyundur fakat sevenide çoktur son zamanlarda oyun çekilmez bir hal aldı her adım başı KOXP her adım başı hile, CZ diye bir yer kalmamış zaten orda burda KOXP, bazı insanlar için KOXP yaşam tarzı olmuş :) gece yatarken hayatını KOXP'a bırakan arkadaşlarım var benim(çünkü onlara göre hayat Knight Online) :P bunlardan sıkılan bir çok arkadaşımız PVP ye başvurmuştur.

Ve...​
Herkezin özlemini duyduğu o eski efsanevi zamanlar... Hepimizin o zamanlara dair bir anısı vardır mutlaka, herkez çok sever değil mi Knight Empire zaman'ını EVET dediğinizi duyar gibiyim :)
Keşke o zamanlara dönebilsek dediğinizide duyar gibiyim, işte bir nebze sizleri ozamanlara döndürmek için bu yazıyı yazıyorum, eski zamanlarda da oyun'u oyun yapan bizlerdik, şimdiki zamanda da oyun'u yapabilicek bizleriz arkadaşlar.

Kısaca konuyu toparlıyayım;

Demek isterim ki bütün Türkiye genelindeki PVP serverler tek bir server altında buluşsun,
Adını Knight Online Türkiye (TRKO) yapalım bunun dışında hiç bir server açılmasın,
PVP oynayan bütün Türk oyuncular bu çatı altında toplansın ve oyun tıpkı o özlediğimiz zamanlardaki gibi olsun, yani hani ezikdik ama mutluyduk hatırladınız mı ? +1 fp giyebilmeyi bile çok istediğiniz zamanlar? Zorluk derecesi USKO gibi olsun. Bizler destek verdiğimiz sürece server'imize o serverin kapanmayacağındanda emin oluruz. Zaten en kapanmıcak server'in ömrü bile 5 bilemedin 6ay onlarda istisna.. Bir çok şeyin farkında olduğunuzu düşünerek bu konuyu üstelemiyorum :)
Dilim döndüğünce sizlere birşeyleri anlatmaya çalıştım..
Yorumlarınız benim için altın niteliği taşımaktadır lütfen yorumları esirgemeyelim.

SLOGAN bile buldum :)

Knight Online Türkiye için EL ELE CÜCELER :pff:

Bende Ayni Düşünceler İçindeyim Aynenn Elim Elinde :)

Valla neler yazayım ki şimdi buraya.. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Geçenyıllar da böyle bir konu gördüm fakat fos bir konuydu.
1.351 yani 1.453 geliştirimcileri olarak sizler açarsanız umarım ki sağlam bir konu olur. Birçok team var pvp de. Kimi pk sever kimi zor. Açacağınız db öyle kusursuz olmalıki bir daha db sıfırlama gereği duyulmaması gerek. Pekala satış olacak da bu açılacak olan serverde ki umarım açılır. USKO gibi olursa ne ala 1 sene sonra başlıyacak olanda aynı seviyeye gelebilmeli. Mesela pvp'lerde bilirsiniz, team olan her zaman iyidir. İsi , felankor, ultima vs.vs. herşeyi kesme imkanları var. Ama işte tek başına başlayan bir arkadaşımızda, bu teamler kadar olmasada kendi kendine düzebilmeli. Bu da benim nacizane fikrimdir :)

Cümle veya kelime hataları olabilir. Geceden kalmayım kusura bakmazsınız inşallah :)

30 TL 1 GB Ram Vps Olursa İşimiz Zor :P

Boş işler bunlar Kimse AçamazOyle Biserevr Ko Buna İzin Verirmi Sanıyorusnuz

Şimdi Yiğit Değindiğin Nokta Güzel Tüm Knight Online Private Server Oyuncularının Ah Keşke Olsa Dediği Bir Noktaya Değinmişsin ama Herkesin Tek Bir Server Altında Buluşma Dönemleri 1098 , 1115 , 1299 Dosyalarının İlk Çıktığı Dönemlerdeydi . Şuan PvP Ortamı Öyle Bir Hal Aldıki Boşver Arkadaş Ben U.S KO'da Koxp'ada Razıyım Diyesi Geliyor İnsanın . Nedenine Gelirsek Bizlerde Tek Olma En İyisi Olma ve Bu Hedefe Ulaşmak İçin Her yola Başvurma Gibi Anlatılamaz Sadece Oturup Ağlanası Bir Ego Şekli Var . Her Fırsat Buldukça Bu Egomuzu Tatmin Etme Peşindeyiz ve Bundan Büyükte Zevk Alıyoruz . Karar Alındı Diyelim Haydi Bismillah Birkaç Forumda İsim Yapmış yada Bu İşten İyi Anlayan Ama Adını Pek Duymadığımız Arkadaşlarımızın Yardımıyla Bir Server Açılmaya Karar Verildi . Tabi Herkeste Bir Sevinç ( Sevinç dedigim sadece olgun adam denilebilecek üyelerde olabilen bir sevinc ) Empire Server Açılıyor Kutlu Olsun Mutlu Olsun Gibilerinden . Hani Şu Ego'sunu Tatmin Edecek Olan Kısım Varya Onlardada Ummalı Bir Çalışma Başlayacak Tabi . O Çalışmalardan Birkaç Örnek Verecek Olursak ;

Egoman1 ; Abi duydunmu yav knight empire türünde server açılıyormuş bayagıda saglam olacak diyorlar

Egoman2 ; Açılsın tabi oynarız oynamazmıyız akşama bizim ekibe haber ver açıldıgı an başlıyoruz .

Ekip üyeleri malum noktaya gelir ve konuşma devam eder ;

Üye1: Ee kaçta açılacak arkadaşlar bu oyun
Üye2: Saat xx:xx'deymiş . Başlıycaz Bizde Ona Göre
Üye1: Tamam.Bizim Ahmet Mehmet'ide çağıralım ha unutmayın
Üye3: Başladıgımız hafta elimize geçen itemleri dupeler digerlerine dagıtırız tamammı

Tabi aradan bir tane delikanlı çıkacak ve şu savunmayı yapacaktır ;

Delikanlı1 : Yahu edebinizle oyun oynasanıza ne dupesinden bahsediyorsunuz

Üye2: Olum burası USKO mu sonuçta pvp tabi dupe yapıcaz ( gülerler o anda herkes kendini buna kilitlemiştir )

ve Saat Gelir server açılır . Tanıtımı Tam Takip Etmeyen Üyeler Patch Attım Ama Oyuna Girmiyor Derler ki Büyük İhtimalle Client Olacagından Habersizlerdir ve Sorularına Cevap Alamayınca Küfürleşmeler Başlar . İlk 10 Dakikada Sadece Basit Sözlerle Başlayan Diyalog Sorununu Çözemeyince Şuursuzca Küfürlere Dogru Sallanmaya Başlar .

Sonra Sahne Kraldan Çok Kralcılar Varya Onlara Gelir Genelde Onlarda İyi Bir Server Sahibidir ve Sözüm Ona Birkaç Basit Saldırı Programlarıyla Kendilerini Pir İlan Edip Bu işin İçine Giren Eline Elma Şekerini Alıp Gezecek Olan Zavallılardan Başkaları Degillerdir Bunlar ve 1. Perdeyi Oynamaya Başlarlar ;

Kralcı1: Adamların Serverine bak ne tuttu herkes böyle birşey arıyormuş bizde user kalmadı ne yapıcaz kapatalım

Kralcı2: Ne kapatıcaz bak şimdi ben onlara ne yapıyorum . Saldırı programlarıyla saglam hatlı biryerden panel dahil login portlarına yada SQL İnject , Telnet , Botnet yoluyla hünerler sergilenmeye başlanır . Zaten Login Portları ve Ebenezer Saglamda Olacagından Başarısız Bir Gelişme Olacaktır ve Kralcılar cephesinde derin bir üzüntü yaşanır ;

Kralcı 3 : Sabah biyere gittim geldim hala saldırıyorsunuz olum birşey olmamış adamlara işte

Kralcı1: Daha bitmedi her yolu deniycez elinde sonunda kapatıcam burayı.

Kralcı2: Dur kapatamasakta oyunda iç karısıklık cıkarır isyana yol acarız . Ver bakiyim şuranın client linkini bide forum adresini

Client iner , foruma üye olunur ve onlara göre kreş eglencelerinden farksız olan o müthiş eglence başlar , eski Serverlara Ait Bazı İtem Resimleri PS Yoluyla Bu Servera Uyarlanır Eger O Servera Ait Bir Destek Msn'i Varsa Orayla Konusulur Belli Bir Süre ve O Konusmalar Yine Aynı PS Yardımıyla Küfür e Dönüştürülür Forumda Konular Acılır . Eş Zamanlı Olarak Sansar Sürüsü Adı Verilen Bir Grup Oyuna Girip Foruma Bakın Arkadaşlar Bu Oyunda Edit Varmıs Bu Oyunun Yöneticileri Küfür Ediyor . Arkadaşlarına İtem Satıyorlar Derler . Tabi Yukardan Gelen Emirle O Sansarların Bir Kısmı Servera Başlar Birşeyler Kasar . Durun Hemen Düzgün Oynayacaklarını Sanmayın . Bu Grubun Amacı İleride Serveri En Sakin Zamanda Hareketlendirmektir . Bazıları İtem Yapmaya Başlar ve Şansları Yaver Gider İtem Basar ve O Sansar Grubu Adını Verdigimiz Grup Öne Çıkar Shoutdan Görüntülere Sahne Olurlar . Tahmini Şu Şekilde Başlayacaklardır . Adamlara Bakın 2 Günde İtem Basmıslar Bune Abi Bırakıyoruz Biz Serverda Destek Var . x x x Kişilerinin Kurdugu Serverdan Ne Beklersinki Kesin Destek Var Abi Bırakıyoruz Biz . Tabi Bu Diger Oyuncularında Aklını Karıstırır ve Foruma Giderler . Her 2 Grup Sansar Grubu ve Has Oyuncu Grubu Forumda Tartısırlar ve Oyunun Sonunun Aslında Başlangıcta Gelmesi Kacınılmazdır .

Yukarıda Bahsettiklerim Benim Tecrübelerim Dogrultusunda Gördügüm Şeylerin Sadece Cok Kücük Bir Kısmı . Daha Devam Edersem Saatlerimi Alan Bir Yazı Cıkar Ortaya Ama Olsun .Hatta Bu Saatler Sürecek Yazıyla Ben Senaryo Hazırlar Film Yapılacak Hale Getiririm (Hevesinizi Kırdıysam Affola :)

Son düzenleme:

Yahu Sadece Oyunda Değil Client Büyük Yok Level Zor :) Yok Kolay Yapin Yok Serverdan Team Çikariz Kötüleriz Ko-Cuce Konu Açariz Bunlar Cok ^^

Oyuncu1 : Aga xxx Server Açilmiş Cok Güzel Girelim mi ?

Oyuncu2 : Yahu Adamin NP Baksana 15 K Gel xx server yeni açilmiş dandik ama Dragonu Biz Aliriz ^^

Moderatör tarafında düzenlendi:

Öncelikle Merhaba ;
Knight Online Dünyası Hala Gelişmekte Olan Bir Oyundur...
Bu Oyunda Çeşitli Paralar Dönmektedir Ve Ucu Dil Yakıcak Kadar Yüksek Bir Mecradır Bu Usko Yanı K2Network Dediğimiz Kuruluş Japko Dan Yeni Sürümlere Para Vererek Aldığı İçin Bu Oyundan da Para Kazanmayı Bekler Her Zaman Ancak Bu Amerika sistemi Dediğimiz Parayı Kazan Kötü Gidişatı Durdur.... =) Hiç Sanmayın ki
Usko Oyundan vaz Geçicek Hayır Asla Ancak Sunu Anlamalısınız Ki Usko'nun En Büyük Kar Sağladığı Ülke Türkiye'dir.
Hiç Zannetmiyorum ki Bi Trko Açılmasına İzin Verilmesini

TRKO Açmak İçin Öncelikle Şuanda Yüksek Mecra Server Sahiplerini İkna Edip Kendi Serverlarından Vaz geçirmek Lazım
Bi Laf Vardır : Kedi Yemek Yediği Kaba Pislemez Ben de Olsam Aynı Şeyi Düşünürüm

TRKO Açılması İmkansız Çünkü Yılmazında Dediği Gibi Türk Milleti Nankördür Her zaman Bencil Bakın Ben Duygusu Ar Damarı Çatlamış Kişilerimiz Çoğunlukta

Biz Bu Ülkede Bencil Olduğumuz sürece Bırakın TRKO Yu =) Hiç Bir Şey Yapmayız

ben kendimi bildim bileli ko-cucede bu tür serverı isteyen bi 300 kişi vardır. Ama imkansız. Güvenlik muhteşem olsa bile hackerların kafası hile aşkından daha sivri çalışıyor. Açılsa bile ki bu serverı açmak ortaklı bir iş olucaktır, Ortaklar en sağlam editörler diyelim, bi konuda aralarında tartışma çıkıcak, sonra bir tartışma daha bir tartışma daha, hay böyle işi .... der çeker giderler tek tek. Sona bi kişi kalır hani user geldi artık bırakamam tek kaldım zaten oh. Oda tek götüremez zaten hiç bi zaman,

İlla ufak tefek buglar çıkıcaktır, Userlarda bu bugları kullanmaya başladığı anda laf dedikodu vs. çok olucaktır. Tabi bu userları bağlamanın yollarıda var, Ama büyük emek isteyen bir iş.

Ve birde sunucu kısmı var. Ben hiç bi editörün beleşe o serverın başına geçip iş yapıcağını düşünmüyorum. Ki bu sunucuyuda birinin karşılaması gerek. Sunucular çevre firmalardanda olmamalı yok KO VPS si satılır bilmemne , 2. gün emekler çalınır aynı serverdan bir tane daha açılır ben bunu hiç yaşamadım ama o çaplı bir server olduğunda yapılacağına eminim.

Neyse yılmaz kardeşimizin de çok sağlam değindiği nokta kötüleyiciler en büyük düşmanlar.. Bana bir kere inn hostess dupe var bile diyen olmuştu adamı nasıl döt ettiğimi bilirim :) Bunlara karşı cevap vermek için sürekli online gm lerinizde olmalı.

Bu kadroyu toplayıp, Kavga ettirtmeyip, Parasını karşılayıp, sabretmesini bilecek kimseyi tanımıyorum..

Kafanızı şişirdim Kolay gelsin :D

İnsanların server açmasının sebebi zaten para kazanmak. Yoksa kim oyuncularla ilgilenmek, onları memnun etmek için uykusuz kalır ki :) Bu dediğin çok zor birşey. Ha sağlam çevresi olan biri çıkar TRKO adında server açar ve piyasanın en iyi serveri olur, zamanla türkiyenin pvp serveri olarak nam salar; o ayrı konu ama diğer server sahipleri neden kapatsınlar ki? Sonuçta para kazanıyorlar :)

Server kapatmak yerine, en mantıklı olanı ortak bir client üzerinde toplamak olabilir fakat, ben çekemem 16 18 yaş tribi :)

Böyle bir fikir neredeyse ben private serverlarla uğraşmaya başladığımdan beri var ancak bir adım atan çıkmadı daha ortaya hö

Hayal.. :) Şunu da sölemek istiorum ki pvp oynayan çoğu kişi pk yapmak için oynuor! Direk itemlerimi alıyım hilemi yapıyım zevk alıyım der. halbuki kendini oyunda kanıtlamaya çalışır. Üstünüze alınmayın ama derslerinde başarı gösteremeyen sosyal hayatında başarı gösteremeyen kendi gibi arkadaşlarına kendini kanıtlayama çalışır ve kendini böle tatmin eder. Bu tür insan bu forumda ve bu oyunda fazlasıyla var. Bu tür insanlar olduğu sürece ve olucakta böle bişi olmaz. he olursa da elimden geleni ardıma koymam. :)

Hayal.. :) Şunu da sölemek istiorum ki pvp oynayan çoğu kişi pk yapmak için oynuor! Direk itemlerimi alıyım hilemi yapıyım zevk alıyım der. halbuki kendini oyunda kanıtlamaya çalışır. Üstünüze alınmayın ama derslerinde başarı gösteremeyen sosyal hayatında başarı gösteremeyen kendi gibi arkadaşlarına kendini kanıtlayama çalışır ve kendini böle tatmin eder. Bu tür insan bu forumda ve bu oyunda fazlasıyla var. Bu tür insanlar olduğu sürece ve olucakta böle bişi olmaz. he olursa da elimden geleni ardıma koymam. :)

Çok doğru bir tesbit tebrikler :)

Boyle bişeyin Olabilmesi için VPS Fiyatlarının Güvenlik Sistemi Fiyatlarının Patlaması Lazım Yani Pahalı Olması Lazım :)
Onune Gelen Server Acıyor Gunde En Az 30 - 40 Server Acılıyor.
Bız Boyle bişiy Yaparsak Guzel Olur Fakat Acılan server'de Saglam Olmalı Cunku TurK Dusmanları VAr :)
Saldırırlar TEK Server Oldugu ıcın Sureklı Kapanır Cok Saglam Bı Alt Yapı Olusması Lazım .
eeee Netice ? :)
Bızde Boyle Bişiy Olamaz VPS Fıyatları Dusuk .
Herkes Para Kazanıp Hava Atmak Istıyor kımısı Benım serverım Var Yok Banlarım Ben kralım vs.. .:)

Kısacası BU iş Yaş :)

Biz Başkalarina Kullancağimiz Saldiri Programi Olsun Hile Olsun Başka Yabanci Server Vs Olsun Kullancağimiza Kendi Kendimize Saldiriyoruz

Böyle Giderse En Yakin Dostalar Birbirine Düşman Olucak hö

Biz Başkalarina Kullancağimiz Saldiri Programi Olsun Hile Olsun Başka Yabanci Server Vs Olsun Kullancağimiza Kendi Kendimize Saldiriyoruz

Böyle Giderse En Yakin Dostalar Birbirine Düşman Olucak hö

ona yapıcak bişey yok kanımızda var.Tarihte Türk devletlerini sadece Türkler yıkmıştır! Tarih boyunca böle olmuştur. :D Yine aynı yine aynı!! :)

ona yapıcak bişey yok kanımızda var.Tarihte Türk devletlerini sadece Türkler yıkmıştır! Tarih boyunca böle olmuştur. :D Yine aynı yine aynı!! :)

Böyle Giderse Knight Online Prative Server Sonunu Hazirliyoruz Yavaş Yavaş

Geri
Üst Alt