SHaX
DragonKO Data *****
- Kas
- 402
- 5
Sayın Cüce Halkı Bu Konu Bir Yardım Konusu Değildir O yüzden Bu Kategoriye Açılmıştır. Bu Güne Kadar Hep Aynı Editörlerde Takılıp Duruyoruz. Programcılık Bilgisi Olan Arkadaşlara Bir Önerim Var. User Editörlere Cashpoint tablosu ve premium tablosu eklenmesi veya Ayrı Bir Program Yapabilirseniz ki bildiğim kadarıyla user editörde uyuşmazlık çıkıyor bu tablolar üzerinde onun için yeni bir program yapmanızı öneriyorum. Programın İçeriği Şu şekilde Olabilir.
*Üye Arama Yapılır ve seçtiğin üyenin cash bakiyesi görüntülenir.
*Üyenin Cashı Var ise üzerine eklenir yani eklenecek cash kullanıcının bakiyesine (+) olarak eklenir.
*Premium Bölümünde Sadece Premium ver/al değilde Bir Ara Program Paylaşılmıştı 7-8 çeşit premium verme özelliği vardı fakat local bağlantısı yoktu. bu tarz bişi yapılabilir. ve premium bölümünde verilen premiumların kontrolü olabilir.
Forumda O kadar ben programcıyım diye geçinen arkadaşlar var. Bu Yetenekleri Boşa Harcamayın derim yeniliklere atılın. Benim Programlama bilgim Yoktur O yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Umarım Bu Konum Dikkate Alınır.
*Üye Arama Yapılır ve seçtiğin üyenin cash bakiyesi görüntülenir.
*Üyenin Cashı Var ise üzerine eklenir yani eklenecek cash kullanıcının bakiyesine (+) olarak eklenir.
*Premium Bölümünde Sadece Premium ver/al değilde Bir Ara Program Paylaşılmıştı 7-8 çeşit premium verme özelliği vardı fakat local bağlantısı yoktu. bu tarz bişi yapılabilir. ve premium bölümünde verilen premiumların kontrolü olabilir.
Forumda O kadar ben programcıyım diye geçinen arkadaşlar var. Bu Yetenekleri Boşa Harcamayın derim yeniliklere atılın. Benim Programlama bilgim Yoktur O yüzden bu konuyu açma gereği duydum. Umarım Bu Konum Dikkate Alınır.