fubucan
Member
- Ocak
- 139
- 0
Öncelikle
Selam;
Ben Server Makinası Satın Alıp Evimde Pvp Server Kurmayı Düşünüyorum.
Bir Kaç Yere Soruşturdum Ama Düzgün Net Cevaplar Alamadım.
Lütfen [Bilgisi Olmayan Post Kasmak İsteyen Arkadaşlar Şimdiden Yorum Yazmasınlar.]
Server Makinası Alıp [xxxxxxxx] (Reklam Olmasın) Şirketinden 100 MBPS Limitsiz Fiber İnternet Almayı Düşünüyorum. Önereceğiniz +1500 User Kapasiteli Bir Makina. Varmı ? Ve Evde İnternet Haricinde Serveri Sorunsuz Şekilde Açık Tutman İçin Başka Gerekli İhtiyaçlar Varmı ? (Kablo Vs)
ProfosyoneLce Server Kuracağım İçin [Sağlam Destek Almak İstiyorum]
Bana Bu Makinayı Önerdilerİntel i7 8Çekirdek 980 Ghz Kingston
4x500=2000 GB HARD DİSK
24 GB DDR3 1333 Ghz Kingston Ram.
Evlere Artık Sanıyorsam 100 MBPS İNTERNET VERİLEBİLİYOR? Eğer Verilirse 1000MBPS HAT KULLANACAĞIM
Ve Rackmount Kasa İle Atx kasa Arasında Fark Neler ? Bu Makina Lagsız Kaç User Kaldırır ? Neler Yapılabilir ?
Bu Makina Kötü İse En Az 1000-1500 User Kapasitede Lag Kasma Vs Olmayacak Bir Makina Önerdiğiniz Varmı ? Böyle Bir Makinayı Alabileceğim Bir Şirket [Garantisi İle] "0" Km Kasa Hönk
Kullanacağım Makinayı
[Kiralamak Değil] Satın Alıp Evimde Kurmak İstiyorum.
[Yorumlarınızı Bekliyor, İyi Forumlar Diliyorum.]
[Değerli Yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirim] [Ko-cuce Yönetimine Teşekkürler. Her Ne Arar İsek Buluyoruz.
Yorumlar İçin Teşekkürler. Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Selam;
Ben Server Makinası Satın Alıp Evimde Pvp Server Kurmayı Düşünüyorum.
Bir Kaç Yere Soruşturdum Ama Düzgün Net Cevaplar Alamadım.
Lütfen [Bilgisi Olmayan Post Kasmak İsteyen Arkadaşlar Şimdiden Yorum Yazmasınlar.]
Server Makinası Alıp [xxxxxxxx] (Reklam Olmasın) Şirketinden 100 MBPS Limitsiz Fiber İnternet Almayı Düşünüyorum. Önereceğiniz +1500 User Kapasiteli Bir Makina. Varmı ? Ve Evde İnternet Haricinde Serveri Sorunsuz Şekilde Açık Tutman İçin Başka Gerekli İhtiyaçlar Varmı ? (Kablo Vs)
ProfosyoneLce Server Kuracağım İçin [Sağlam Destek Almak İstiyorum]
Bana Bu Makinayı Önerdilerİntel i7 8Çekirdek 980 Ghz Kingston
4x500=2000 GB HARD DİSK
24 GB DDR3 1333 Ghz Kingston Ram.
Evlere Artık Sanıyorsam 100 MBPS İNTERNET VERİLEBİLİYOR? Eğer Verilirse 1000MBPS HAT KULLANACAĞIM
Ve Rackmount Kasa İle Atx kasa Arasında Fark Neler ? Bu Makina Lagsız Kaç User Kaldırır ? Neler Yapılabilir ?
Bu Makina Kötü İse En Az 1000-1500 User Kapasitede Lag Kasma Vs Olmayacak Bir Makina Önerdiğiniz Varmı ? Böyle Bir Makinayı Alabileceğim Bir Şirket [Garantisi İle] "0" Km Kasa Hönk
Kullanacağım Makinayı
[Kiralamak Değil] Satın Alıp Evimde Kurmak İstiyorum.
[Yorumlarınızı Bekliyor, İyi Forumlar Diliyorum.]
[Değerli Yorumlarınızı Esirgemezseniz Sevinirim] [Ko-cuce Yönetimine Teşekkürler. Her Ne Arar İsek Buluyoruz.
Yorumlar İçin Teşekkürler. Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Son düzenleme: