Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Son Üçgündür kafa yordugum su calısmayı sizede anlatayım usko tarzindan priest in üst kısmında mage butonunu aktive edebilirsek 1299 usko tarzina hemen hemen aynı olucaktır zones klasöründe ve data newcar tbl alakalı bırşey düşüncesindeyim db class yerlerini yapmamız basıt gıbıme geliyor ama ne olacagını tambılmiyorum ? Düşüncesi Olan warmı
iyi fikir ben herseyi anladımda mesela benim bu clientte tek sorunum mesela o char butonlarını datanın ıcındekı newchar tblsimi bakıyor zoneyemi baglı bu durum
iyi fikir ben herseyi anladımda mesela benim bu clientte tek sorunum mesela o char butonlarını datanın ıcındekı newchar tblsimi bakıyor zoneyemi baglı bu durum
Exe Yi Ayarlarayın ben Tbl leri ayaralar db yede skillerini eklerım kadın magenin
Ama skilleri eklemeye gerek yok bnm bildiim çünkü
Humanlar 2 ile başlayan 1 tablo kullanıyor magelerde bi master öncesi bide master sonrası yanı hem erkek hem kadın mage aynı skıll tablosunu kullanıyor..
orc lardada 1 ile başlayan master öncesi ve master sonrası tablosu mevcut zaten..
Ben bi ara başka bir yöntemle yapmaya çalışıyordum Söyleyeyim..
orc mage açıp race sini kadın chara yönlendiriyortuz..
Yani orc mage Racesi 3. Kadın Char 4 Yapıyoruz Char kadın oluyor..
Ama Kadın char mevcut olmadığı için üstüne ne giysen görünmüyor..
Bunuda yeni kıyafetler yazıp priest kıyafetı olarak tanıtmayı düşündüm çünkü priest mage kıyafetı gıyınce kadın mage kıyafetı oluyor
Yeni kıyafet yazıcaz priest için ama mage master istiyecek.. görüntüsü usko mage shell oluyor..
1453 exesini inceledim vede buldugum noktaları 1299 exeye attım ama söyle birsey cıktı butonu ben yaptım aktiv ama dedigimiz gibi exe o butonu gormeden butonu olustursanda gormuor yaptıgın calısma elınde patlıyor.. Degerlendirmeye baglı 1299 bıldıgım kadarıyla newchar tbl o mage char tbl zaten war kontrol ettım ama . vardır bır eksıgı .. Düşünceme Göre exe class ayarı olmadııgından dolayı bu iş calısmıyor zones klasöründe bir eksiklik oldugunu sahsen dusunuyorum newchar eklentısı db ayarı o ısler oldugundan sonra bu işler yapılabılecegını bılıyorum .. Bu Konuyu Huzurlarınıza Arz Ederim.
Usko Kadın Mage 1- zones. intro .
2- ebenzer class eklentisi
3- exe buton class yerleri mecbur..
4- db class ve char bilgisi
5 - mecburi bilgiler 1 2 3 4 bunların hepsını kapsıyor bide cliente bir charların bir cliente charın genel grafik bilgilerini yapıcakmısız n3 bilmemney bu mecburi degil simdi zones introsunu ayarladıkmı otomatıkmen butonun ısmı cıkıcak artı ebenzer class eklentisi koydukmu charı oyuna o sokucak exe buton ve class eklentısı o charın mage charı olarak oyuna sokucak databesede skıllerı ve oyundakı gorevını berillicek düsüncem budur huzurlarınıza tekrar sunuyorum aslında 1 ay once ebenzer bu işin ne alakası oldugunu dusunmuodum ebenzer ne alaka dedım ve tüm oyunun classlarını ebenzeri visual basic c++ bakınca tüm ork classları war tek kadın mage classı yok . burdan aklıma geldı ne işe yaradıgı...
aslında zones exe ebenzer db iş bitiyor
exe bilgim fazla olmadıgından dolayı exe ne ne işe yarıyor fazla anlamam fakat ebenzere bu clası girerim.. bu basit iş db buglu bugsuz belkı ekleyebılırm bu zones introları cliente pack fln yapmak basit iş exe halletmek lasım
knight bürokrat yemini etcem birazdan yarrabim usko bıraktım bu yüzden hex visual basic ve c++ takılıom 1 yıldır söz konusu mevzu cözülür ve ısı olmassa o cözülmeyi gerceklestirmedigini sanarsın ama sözcüklerde cözülmeyi birebir yaşamak vede yaşatmak istiyorsan ugraşıcak kişiler lasım emekle ugraşıp bir hayin gelip emeyine saygısızlık yapmak isteyenler onlar kendilerini ben hackerim ben böyle yaparım söyle yaparım diyen olsada 1 emegi kim emeye tecavüz vede saygısızlık yapanlar birgün kendilerini öyle bir yerde bulurlarkı aklınız da bu durumu düsünemessiniz herkezden 1 beduua alsan yılda 300milyon bedua edilmiş olur camiyede gitsen cem evinede gitsen ve tapunagada kiliseyede gitsen bu gunahı cıkartmıs olsanda cıkmıcaktır. sen adam oldur git camiye dua et günah af olcak şahsın sözü ne olursa olsun o kişiden fitil fitil cıkıcaktır elbette bigün kalkmısnız bakmsınız kansersiniz dünyadır bu.. Konu Size Felsefe Yapmakta degilim Bu Sanal Dünyada Okadar İnsan Gördümki Sizde Anlamassınız.. Felsefe sanatım degildir ama Sanat Olmassa Bunu Gercekleştirecek Kişilerde Olmazdı Sizin Saygı Huzurunuzda Çalışmak Paylaşımlarımızı Sunmak Büyük Gurur veriyor. Sizin Huzurunuzda diyorumki yapılmıcak birsey hic bir zaman yapılmama lüx ü yoktur aslında yapılır bunuda yaparız 1310 mesela ugrasan forumda 50 kişi myko cıkarken 20 milyonduk.. evet usko tarzindan mage yapmak büyük emek ister.. bu emegide paylasımlarını birer birer ss kanıtlarız msnde senin attıgın palavralar forumdakı post kasmalar kafamı yordu diyenler olsada paylasımlarımı ben ss videoylan kaytederim forumun Huzurunda Bu Konuyu Size Arz ederim Saygılar.. Ko-cuce forum üyesi Dikmentr
Tüm Carakter Olusturma Noktası Datanın icindeki Newchar