Eagles - SISTEMLİ BİR EKİP İÇİN İÇERİ -

Reaction score
2
Arkadaşlar öncelikle merhaba,

Profesyonel ve kalabalık serverlarların, kesinlikle profesyonel ve kalabalık bir grup ile oynanması gerektiğini gözlemlemişsizdir. Ben de bu serverdan zevk alabilmek için iyi bir MELEE team oluşturmak istiyorum. Lakin şöyle bir planım var. USKO Diez'de 6 sene birlikte oynadığım KilledBy clanının sistemiyle hareket edeceğim ve bunu kabul edecek arkadaşlarla bu yola girceğim. Bana katilacak arkadaşlar var ise bu konunun altına yorum olarak nicklerini ve isimlerini bırakırlarsa sevinirim. Tabi ki hoş bir sohbet ve kaliteli bir oyun zevki için uyulması gereken kriterler var.
+ TS3 kullanabilecek. [ En azından komut dinleyebilecek. ] [ Adres belirtilecektir. ]
+ En az 9 saat online süresine sahip olacak.
+ Yarı yolda bırakmayacak ve clan yöneticilerinin lafından çıkmayip, itibar edecek.
+ Ne işi olursa olsun toplu işlemlere katılacak ve gocunmayacak.
+ Aşağıda belirtilen kuralları önceden okumuş olup ikiletmeden uyacak.

- Ilk ve en önemli olarak güven probleminizin olmaması gerekli, çünkü güven yardımlaşmayi ve beraberliği sağlar.
- Ikinci olarak kesinlikle ikili polemiklerden ( özellikle olumsuz olanlardan ) kaçınabilecek, oyun için karşısındakini kırmayacak ve ona hakaret etmeyecek, en azından kendine hakim olabilecek arkadaşlar.
- Üçüncü olarak ticaretinde saygılı ve öncelik arkadaşımın veyahut clanımındır diyebilecek arkadaşlar.

SISTEM :

- Boss dropları ve önemli droplar kesinlikle clan yöneticisine bildirilecek.
- Clan ile kesilen bossların dropları ilk başta clan yöneticisine, oradan ihtiyacı olan kişiye aktarılacak. ( Itiraz edilmeksizin. )
- Isiloon ve Felankor takip edebilecek, " ALL DELOS " komutunu görünce bahane üretmeksizin katılacak.
- Ticaretlerinde ilk başta CLAN MENSUPLARIYLA muhattap olacak. Ticareti clan yöneticilerine bildirecek ve piyasa değerinden aşağıya veriyorsa eğer, clan yöneticisinden tamamlayacak.

Katılım için FACEBOOK adresimi ekleyip bana telefon numaranızı bırakırsanız sevinirim. Whatsapp grubu oluşturulacak ve iletişim ordan sağlanacaktır.

Iyi forumlar,
Batuhan Küçükbaşkan / AGA

Geri
Üst Alt