Earthko v2 server 08.01.2015 21:00 online!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murphy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Murphy

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
* Öncelikle arkadaşlar şunu belirteyim BETA olarak acılacaktır.

* BETA Online 08.01.2015/21:00 olarak Facebook sayfasından bildirilmiştir.

* Server ile alakam sadece userim ve Official geçtiklerinde FARM olacaktır server zor db olup 20xx UTC yamasıda bulunmaktadır.

* Tabiki BETA nedeni ile birçok özellik ücretsiz olup ufak tefek zorluk dışında gayet kolay olacak BETADA.

* Gerçekten uzun süre uğraş verip bugları kapatmak için uğraştılar ve kapalı betada açtıklarında nekadar başarılı oldugunuda gördük.

* OTO KAYIT değildir , Panelden kayıt olmanız gerekmektedir.

Denemenizi tavsiye ederim kesinlikle arkadaşlar:nod:

Facebook ; https://www.facebook.com/earthkonet

Panel ; earth-ko.com

Bir kusurum olmuşsa affola iyi forumlar arkadaşlar..

Cevap: Earthko v2 server 08.01.2015 21:00 online!

İlk Olarak Hayırlı olsun demek istiyorum,

Uzun süredir beklediğim NTTGAME yapımı olan Kingdom Online a başlamıştım, Karakter kasma falan derken baya ilerledim

Kışla savaşlarıdır, Zanaattır falan, ama bekletimi hiç bir şekilde karşılayamadım ki hala oyunda pek çok eksiklik söz konusu.

Ardından Usko başlamayı denedim tekrardan ki ACC lerim Pek çok serverda halen mevcut ama Oyun Real para pazarına dönmüş durumda bende yeni bir server arayışını girdim, bir kaç 1299 da oynaktan sonra bir zevk alamayıp ki Edit itemliler eziyordu ve ben 1299 servera para yatırmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ardından 15xx serverda aldım soluğu malesef oda sarmadı Bir server var tanındık ilk 18xx diyebilirim bir kaç yıl önce açılmıştı oraya baktım yine iş yok itemler dahil hala para ile satılmakta ki serverda toplasan 15 kişi mevcut bir kaç kolluğu yanan arkadaşlarda Orc ve Human karışımı maradon townda oturmuş sen beni kesemezsin yok keserim diye Küfürleşiyorlar hatta Irkçılık yapıyorlardı birbirilerine dayanamayıp servera ALT+F4 çektim tabii arayışlara devam ederken pek çok konu gördüm fakat yeni oluşturulacak bir serverda ki BETA larda eksikleri bulmak çok hoşuma gider inşallah sizlerede yardımım dokunur, 23 dk sonra Forum nick'imle sizinleyim,

Başarılar şimdiden,

OneJustice..

Cevap: Earthko v2 server 08.01.2015 21:00 online!

Pişman olmazsınız gerçekten çok zevkli kendi adıma konusuyorum tabi ZEVKLER ve RENKLER tartışılmaz🙂

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam