Ebenezer Bilinmeyen HATA !

Konu Yazar

Desirezero

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
23
0
Öncelikle Herkese Selamlar ;

Arkdaşlar ebezenerde bilinmeyen bi hata gerçekleşti yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Denediğim Yöntemler ;

* Bilgisayardaki databaseyi aldım ve yeni bir database kurdum.

* Server Filesleri Değiştirip tekrar yeni bir database denedim.

* Firewall sorunları için Firewall programı kurup server fileslere tam denetim verdim.

* Odbc ayarlarını ve Server Filesleri kontrol ettikten sonra tekrar denedim.

* Hiç Bir çare bulamayınca bilgisayara lan kablosunu çıkartım güvenlik duvarını kurup tekrar diğer bütün işlemleri tekrarlardım.

hatawk6.jpg

Elimden Gelebilecek herşeyi denedim gerçekten yardımcı olabilecek arkdaşlara gerçekten teşekkür ederim.

Serverimiz 2 günlük bir server değildir 4mb bağlantı hızımız vardır ve sunucu özelliklerimiz normal bir sunucu seviyesindedir.

Cevap: Ebenezer Bilinmeyen HATA !

Server Filesleri deqiştirin mapleri ve dbni deiştir tekrar dene db deqiştirmeye bilirsin

direk ölemi açılıyor yoksa bir takım hatalar veriyormu verdiği hataları göster veriyorsa vermiyorsa odbc leri bir kontrol et odbc lerde doru db seçmişmisin. yada bilgisayarında saçma sapan antivirus varsa kaldır ai server e balanmasını engelliyor olabilir

Peki teşekkürler birde onu deneyeyim ayrıca VPS Paket alırsam bu şekilde sorunlarla karşılaşabilirmiyim msn adresinizi ekledim ama sanırım beni kabul etmediniz adresim

[email protected] ekleyin Vps paketi hakkında konuşalım :)

Bu sorunu çözebilen yok sanırım.. : /

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt