Ebenezer[gameserver] kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

nameordie

Member
Haz
68
2
Öncelikle Ko-cuce yönetimi konum neden kapatıldı anlamış deyilim..Eğer bu site yardımcı bir araç ise bu konu herkese yararı olacak bir konu..Cözecek bir insan evladı yok mu?

Ayriyetten bu işi yapan zekasız insan neden Türklere saldırmayı tercih ediyor..Dışarda onca yabancı server varken?

Cevap: Ebenezer[gameserver] kapanması

dostum önceki konu hakarete ve iftiraya varıcak seviyede sözler içerdiğinden tartışmaya mahal kalmaması için kapatıldı...Burada iftira karalama yerine cözüm yolu üretilirse bu konudan devam edilir.Yönetim olarak cözümünü en kısa zamanda bulup, forumda haber verilicek!

valla akrdes bnende şaşırdım bi anda cözüm beklıyordum arkadaslardan adamalr konu silmiş varmı böle mantıksızlık ozaman bunlar yapıyorlar herseyi

bahribahar iftira atmak karalamak cok kolay öyle değilmi?

sana son uyarım yorumumu oku öle yaz.

dostum önceki konu hakarete ve iftiraya varıcak seviyede sözler içerdiğinden tartışmaya mahal kalmaması için kapatıldı...Burada iftira karalama yerine cözüm yolu üretilirse bu konudan devam edilir.Yönetim olarak cözümünü en kısa zamanda bulup, forumda haber verilicek!

Afedersiniz amacım kimseyi yargılamak deyil..Sadece konum kapatılınca o sinir harbiyle istemedigim kelimeler kullanmış olabilirim..Çözüm bulunursa tüm ko-cuce yararlanacaktır diye umuyorum.

estağfirullah.Şimdi arkadaşlar serverınızda ebenezeri hexleyip +down komutunu bir deiştirmeyi deneyin geçici önlem icin...İlerleyen saatlerde tam cözüm yolu elbet bulunucaktır.saygılarımla!..

Ben hepsini fixledim fakat gene aynı :( 5-6 saat ole idare ettim ama gece gene gitmiş.

özür dilerim bende benımde gece kkapanıyor:S

Amfetamin özel mesajlarınıza bakarmısınız size zahmet.

Konuyu Yönetici Arkadaşlar Başka Tarafa Kaydığı İçin Silmişler Gerekli Çözümler Aranıyor

Son düzenleme:

valla 4 gözle beklıyoruzz

ya hala cözüm bulunamadıysa 1453 e saldıralım o bizim ekmegimizle oynuyorsa bizde onnların ekmegiyle oynarız

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşlar sorunu buldum (sanırım).
Transformation scroll basıyorlar ebenezer kapanıyor hepsi bu.
Yaptım ve kapandı.
Sundrieslardan ts satışını ve drobunu kaldırın..
Not: Shellx'e teşekkürler.

Son düzenleme:

yahu ne alakası var ts ile biz neyden bahsediyorus sen ne analtıyorsun adam direk sunucudaki ebenezer.exe yi kapatıyor sen ts diyorsun neyse senin mesele ts olabilir hal olduysan sevindim ama sakın bu forumda serverinin adını yazma yoksa sende biz gibi burda ebeneer niye kapandı diğe naralar atarsın

yahu ne alakası var ts ile biz neyden bahsediyorus sen ne analtıyorsun adam direk sunucudaki ebenezer.exe yi kapatıyor sen ts diyorsun neyse senin mesele ts olabilir hal olduysan sevindim ama sakın bu forumda serverinin adını yazma yoksa sende biz gibi burda ebeneer niye kapandı diğe naralar atarsın

:)
ben bu sitede serverımın adını çok yazdım.
ne zaman forumtrde konu açıp uplamaya başladım, ebenezerim kapanmaya başladı.
senin gibi adamları çok gördü ko-cuce, kaldır tsleri gör sonucunu.

ts ile alakası yok arkadaslar ts olsa bir senedir acık olan serverım sımdımı ebenezeri kapanıyor 1 senedir niye benım ebenezer kapanmıyorda sımdı kapanmaya basladı ???

sabahtan beri 10 kere kapandı da niye kaldırınca kapanmamaya başladı :)

Suan da benimde kapanmiyor ts ile bence alaksi yok suan 35 kişi ts li serverda ama kapanmiyor bilincli yapilan bişey bence bu

Arkadaşlar Test sürecinde olaylar biraz daha zaman geçsinde kapanmazsa uygulayın elinizden geln başka bişey var mı ?

Suan da benimde kapanmiyor ts ile bence alaksi yok suan 35 kişi ts li serverda ama kapanmiyor bilincli yapilan bişey bence bu

of tamam,
umarım ts ile ilgili değildir de haklı çıkarsınız.
yardım edende kabahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt