ebenezer Olayını Yapan kiisiyi NecromanceR biliyormus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

korkakkorsan

New Member
Kas
7
0
ebenezer Olayını Yapan kiişiyi NecromanceR biliyormuş madem biliyorum dedin delikanlı gibi solede ko-cuce itham altında kalmasın soylemesen bu saldırıları sizlerin yaptıgını düsünecez ve sabrımız tükeniyor inanın her birimizde binlerce btnet var ko-cuce ye soluk aldırmayız 1 dakika bile acık goremesiniz

Cevap: ebenezer Olayını Yapan kiisiyi NecromanceR biliyormus

Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyorum fakat bu kadar asabi olmana gerek yok sabredelim bekleyelim..

yahu neyini sabrediyoruz adam senin konuna ben ben yapanı biliyorum diğe mesaj açmadımı sabırdan bahsetmesi gereken en son sensin çıkıp delikanlı gibi yapanları soylesinler bizlere aynı sekilde karsılık vermek istesek suan bu forumu acık goremezdine min ol ama dedim gibi bir emek soz konusu ne bizim emeğimize yazık olsun nede baskasının yapanlar ortaya cıksın delikanlı gibi adam gibi onurlu bir insan gibi bizler yaptık desin bizde olaya real olarak el atalım konu kapansın

Şuan sabrediyoruz Sabrın sonu selamettir ;) Elbet bu açık kapanacak Biz şuanda Windows sistemine erişimi kıstlamak ilebaşladık ve IP değiştirmek zorunda kalacağız. Necromancer Turk KO da görevli sanırım . Kurunun yanında yaşta yanar o kadar ;)

Arkdaşlar Bizimde Çalışmalarımız Sürüyor Yanlız Neco Arkdaşımı Şahsın Kendisini Tanıyorum Böle Bişi Yapanıda Söler Emin Olun Neco Arkdaşım Çok İyi Niyetli Biridir Bence Biraz Sabredelim Çünkü bu sişler hallocaktır yapanında yanına kalmaz emin olun

ben olayın tamamen eticat.net=ko-cuce ye ayit olduguna inanmaya basladım 1453 i u cıkarmadan butun 1299 ları sabote edip 1 numara olmaya calısıorlar kim ne derse desin olay bence budur ama yeminediyorum 1453 cıktıgı zaman 1299 lara zarar gelirse gider en kkral sunucuya milyarlar veririm ve gene milyarlar verir olan botnetlerin heryerde reklamını yapar 10 katına cıkarırım ve eticata+kocuceye soluk aldırmam sonuçları ne olursa olsun...

Konunun Ne Eticatla nede ko-cuceyle alakası yok bunu yapan Coloumb dur eski pw cilerden biri acıqı bulmus ve önüne gelen her serverı kapatıo benım serverım dahil ! bn yapmıs olsam nie kendı serverımı kapatıyım sorunlumuyum :)ayrıca bu acıqın aynısı 1453 ebenzerındede var dio arkadasın kendısı bekleyip qörücez zaman..:)

arkdaşlar ortaya çıktı yapan Coloumb diye birisi yapıyor bunu gerekli cevaplar verilecektir kendilerine emin olun ama forumdaki adını ve ıp sini bilen arkaşlar varsa pm atsınlar gerekirse yasal yollara başvururuz

arkdaşlar ortaya çıktı yapan Coloumb diye birisi yapıyor bunu gerekli cevaplar verilecektir kendilerine emin olun ama forumdaki adını ve ıp sini bilen arkaşlar varsa pm atsınlar gerekirse yasal yollara başvururuz

bence botnet saldırısı yapalım. ama tsden olduğunu düşünüyorum kaldırdım kapanmadı şu ana kadar.
benim elimde 400 - 500 botnet var saatlere göre değişiyor.
yasal yola başvursan ne olacak senin o oyunu oynatman da yasal değil..

aynen lütfen bı şahsın ipiniforum yonetcileri tarafından bizlre verlsin o bizim emegimizi yok edip canımızı yaktıysa bizde adalet onunde ondna hesap soralım

bence botnet saldırısı yapalım. ama tsden olduğunu düşünüyorum kaldırdım kapanmadı şu ana kadar.
benim elimde 400 - 500 botnet var saatlere göre değişiyor.
yasal yola başvursan ne olacak senin o oyunu oynatman da yasal değil..

Nerden Biliyorsun Yasal Olmadığını ?

aynen lütfen bı şahsın ipiniforum yonetcileri tarafından bizlre verlsin o bizim emegimizi yok edip canımızı yaktıysa bizde adalet onunde ondna hesap soralım

Sadece Yapanın Adını biliorum banada yapıp not bıraktıqı için ip si vb elimde deil Hönk

Katılıyorum Msn Felan Bulursam Paylaşacam Arkdaşlar Ama Bu Yapılan Emeklere Yazık Bence Bunu Türk Servererine Yapacağına Yabancı Serverlerine Saldırsa Daha İyi Olur Türklerin Haklarını Bölemi Savunuyorlar acaba Buna Merak Etdim Biz türkler Bir Adım Öteye Çıkarmak İstiyoruz Bunlar Bizi Geri Götürmeye Ugraşıyolar

Ama Emin Olun Bu Burda Bitmez Bazı Arkdaşlar Profesyonel Arkdaşlar Hepsi El Ele Verdi Bu Olayı Çözmeye Ugraşıyolar

Sabredelim dememdeki amaç tartısma ortamı yaratmamaktı.

biz kendi içimizde asla tartısmayacaz ama içimizdeki hayini bulmak için boyle sesimiz yukseltmek zorundayız hayinler ortaya cıksın bunu insan ne bir türk olabilri neden onur erdem sahibi bri olabilir onursuzun tekidit netice bir sekilde o acık kapanacak o şahsiyetsiz yakalandımı hayatında kapanmayacak yaralar acılacak inş

Eğer o lavuğun aklı warsa bana bulasmaz :D
internetin üzerinden silerim onu xD :^^:

Sorun üzerinde 1 kısa yol bir uzun yol var test aşamasındayz %100 tespit edrsek doğruluğunu sizin ile paylaşacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt