Ebenezer saymıo kafaı yıcemm

Konu Yazar

P3rfect12

New Member
Eyl
166
0
ya arkadaslar saatlerdır ugrasıorm ebenezer HİÇ saymıyor cıldırmak uzereyım bı yardım ... :@::@::@:

Cevap: Ebenezer saymıo kafaı yıcemm

pşam şidmi VPS Kullanısyun sanırım sen VPS lerde bir Ara modaydı Ebenzer Saymaması Yapmana GEreken Şu Şidmi Ai Server Açınca 3 Tane Yer Var Orda Ebenzere Tıkla Ebenzer Açılanakadar O Ai Server Daki 3 satıra Sırayala Seri Şekilde Tıkla Ama Aralıksız Yap Bu işlemi Bi Kaç Kerede tutturamaya bilirsin ama Olacaktır. Eski VPS De Ben Hep Böyle Yapyıordum yoksa Ebenzer Saymıyor. İlk Başta SÖylediklerinde Bana bu Yöntemi Saçma geldi Uraştım Yaptım Oldu.

yok kardeş vps fln hiç bişe yk ev pc sine kurdum daha once formt atnca gıttı fakat smdı kuramıyorum vps fln yok.. kurablrsem alıcam..

Baska Ebenzer KULLAN aRKADSIM... dB Ye Uyumlu Ebenzer Olmazsa Saymaz

Görev yöneticisinde açık kalan tamamen kapatmadığın server dosyalarındanda oluyor bazen Aı server ws veyada map dosyaları uymayıncada oluyor
veya da melo arkadaşın dediği gibi db ye uyumlu bir ebenezer kullan diyecem ama sorunun ondan kaynaklanması çok düşük bir ihtimal.

hallettım beyler ebenezeri fkat suanda baska s0run var..

Acıyorum tüm files ları ip mi 127.0.0.1 ayarlıorum oyuna grıorm id pas yazıom enter ladıgım anda oyndan atıyor anlamıyrum nıe bole olyuo ya:S

Geri
Üst Alt