Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 2 Nis 2011 #1 login server ve aiserver sorunsuz bir şekilde açılıyor.ebenezer açılıyor fakat saymıyor öyle kalıyor.yardımcı olurmusunuz
login server ve aiserver sorunsuz bir şekilde açılıyor.ebenezer açılıyor fakat saymıyor öyle kalıyor.yardımcı olurmusunuz
EveryBodyFooL Member Tem 912 7 2 Nis 2011 #2 Cevap: Ebenezer saymıyor Ebenezer'in ini dosyasından Ai ye baglandıgı ip adresini kotrol et localden açıyosan 127.0.0.1 yap sonra tekrar dene
Cevap: Ebenezer saymıyor Ebenezer'in ini dosyasından Ai ye baglandıgı ip adresini kotrol et localden açıyosan 127.0.0.1 yap sonra tekrar dene
FuGiTivew0Lf Member Ağu 180 0 2 Nis 2011 #3 Cevap: Ebenezer saymıyor EveryBodyFooL' Alıntı: Ebenezer'in ini dosyasından Ai ye baglandıgı ip adresini kotrol et localden açıyosan 127.0.0.1 yap sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla ... EveryBodyFooL'un dedigini yapamazsan [email protected] ekle yardımcı olayim :rock:
Cevap: Ebenezer saymıyor EveryBodyFooL' Alıntı: Ebenezer'in ini dosyasından Ai ye baglandıgı ip adresini kotrol et localden açıyosan 127.0.0.1 yap sonra tekrar dene Genişletmek için tıkla ... EveryBodyFooL'un dedigini yapamazsan [email protected] ekle yardımcı olayim :rock:
Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 5 Nis 2011 #4 Cevap: Ebenezer saymıyor http://i1104.hizliresim.com/2021/4/5/1770.jpg hata devam ediyor üstde resim koydum lütfen yardım edin.
Cevap: Ebenezer saymıyor http://i1104.hizliresim.com/2021/4/5/1770.jpg hata devam ediyor üstde resim koydum lütfen yardım edin.
Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 6 Nis 2011 #5 Cevap: Ebenezer saymıyor ko-cuce de bunu çözebilecek bir insan yok mu ?
J J'CaqRz. New Member Ocak 10 0 6 Nis 2011 #6 Cevap: Ebenezer saymıyor Selamlar Sorun : Ebenezer Saymaması Sorun Çözüm Yöntemi : 2 1. Ebenezer.ini'lerinizi tekrar gözden geçiriniz. 2. Ebenezer'in İçindeki MAP Dosyasını Değiştiriniz.(Tamamen Sorunsuzu İle) Sorun Ortadan Kalkacaktır.
Cevap: Ebenezer saymıyor Selamlar Sorun : Ebenezer Saymaması Sorun Çözüm Yöntemi : 2 1. Ebenezer.ini'lerinizi tekrar gözden geçiriniz. 2. Ebenezer'in İçindeki MAP Dosyasını Değiştiriniz.(Tamamen Sorunsuzu İle) Sorun Ortadan Kalkacaktır.
Y Konu Yazar YbK93 Member Mar 451 1 7 Nis 2011 #7 Cevap: Ebenezer saymıyor O sorun map dosyalarını değiştirince kalktı şimdide ai server connect fail var
Cevap: Ebenezer saymıyor O sorun map dosyalarını değiştirince kalktı şimdide ai server connect fail var