Konu Yazar RockGirL xDirenBurcux Eyl 44 0 12 Ocak 2009 #1 arkadaşlar ebenezer resimdeki hatayı veriyor üstelik obdc ayarlarında sknightı da ekledim yardım plz
D DatabaseAdmin Member Kas 82 0 12 Ocak 2009 #2 Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? sknight odbc sini ekledinmi veya ismini doğru yazdınmı kontrol et
Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? sknight odbc sini ekledinmi veya ismini doğru yazdınmı kontrol et
Konu Yazar RockGirL xDirenBurcux Eyl 44 0 12 Ocak 2009 #3 Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? Hepsi doğru arkadaşlar kafayı yicem ya
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 12 Ocak 2009 #4 Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? vistada olmaz...
Konu Yazar RockGirL xDirenBurcux Eyl 44 0 13 Ocak 2009 #5 Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? vista değil bu windows xp sadece vista teması war
Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? vista değil bu windows xp sadece vista teması war
ByBrux Well-Known Member Emektar Ağu 1,097 31 13 Ocak 2009 #6 Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? Sql'in odbc ayarlarında hata varbır bır daha yukle
Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? Sql'in odbc ayarlarında hata varbır bır daha yukle
Konu Yazar RockGirL xDirenBurcux Eyl 44 0 13 Ocak 2009 #7 Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? sql silipmi yeniden yükleyim obdc yi 50 kere silip ekledim anlamadım gitti
Cevap: ebenezer sknight hatası veriyor lütfen cvp?? sql silipmi yeniden yükleyim obdc yi 50 kere silip ekledim anlamadım gitti