ebenzer 4 ten sonra SAYMIYORMU saydırmanın yolu içerde videolu anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan drrosso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ebenzer 4 ten sonra SAYMIYORMU saydırmanın yolu içerde videolu anlatım

güzel paylasım

Komedi Resmen O Yazılar Tuş Konumunda Değil Text Konumundadır Hiç Gülceğim Yoktu
Onun Yerine Aıserver Uyumluluk Windows 95 Ebenezer Uyumluluk Xp yada 98 yap oluo Kendini Kasmana gerek yok genc :)

çok biliosunuz milletle nie paylaşmıyorsunuz adamlar ebenezer saymıyor dior buda bir öneri ve sayıyor

Ebenezerin 4 e kadar sayma sorunu genel olarak ram yetersizligi ile alakalıdır. VPS serverlarda özellikle 2003 server yuklu ise bu sorunu yaşarsınız. VPS basitce Kocaman bir pcnin donanımından size ayrılan O pc nin harddiskinde barındırılan sanal PC lerdir. Bütün donanımı sanaldır. Hal böyle olunca ram le alakalı bu sorun oluyor hep. Nette araştırdıgınızda daha gerçekci çözümler bulabilirsiniz. Buda bir çözümmüdür bilemicem. :)

Dedicated serveriniz varsa 1 gb -2 gb gibi ramlariniz varsa ve bu sorunu genede yaşıuyorsanız, Admin hesabındamı yoksa kullanıcı hesabındamı kurulu SQL iniz onu kontrol edin. Admin hesabında degilseniz gene bu sorunla karşılaşabilirsiniz. Yok gene aynı sorunu yaşıyorsanız ve Admin hesabındaysanız Ded firmanızı arayın yeniden kurulum yapsınlar size :D

Geri
Üst Alt