tetraket72
Yeni Cüce
- Reaction score
- 0
Ben Bir Server Almayı Düşünüyordum Şansa Bakınki EkenlerHosting Karşıma Çıktı Gerçi Şurdan Anlamalıydım Özel DB Ve Özel Panel Veriorlar 3 GBLIK SERVERE 60 TL Hemde Karşılıksız... Kalkıp Parayı Yatırdıktan Sonra Servere Başlayacaklarını Söylediler Parayı Yatırdıktan Sonra Servere Sözde Başladılar Ve 3 Saate Elimde Olacaktı Üzerinden Tam 3Gün Geçti Hala Birşey Yok Arıyorum Telefonuma Cevap Vermiyor Başka Telefonla ( DB ALACAM MÜSAİTMİSİNİZ ) DİYE SORDUĞUMDA ARAYIN DİYOR VE ARIYORUM BEN OLDUĞUMU ANLAYINCA HEMEN KAPATIYOR SKYPEYEDE ARTIK GİRMİYOR MESAJLARA CEVAP VERMİYOR HATTA ŞEREFSİZLİK VE AHLAKSIZLIĞIN BUKADARIKİ BİLE BİLE PARA YİYOR
İSMİ --- UĞUR EKEN --- GSM: 0545 540 5120 BEYLER BUNA KAYITSIZ KALMAYALIM LÜTFEN HERKES İNTERNETTEN BİLİŞİM SUÇLARINA 1 DİLEKÇE YAZSA ZATEN ONUN EBESİ AĞLAYACAKK... ALLAHTAN ABİM ÖZEL HAREKATÇIDA KIRMADI BENİ PARANIN DEĞERİ YOK AMA ..... LARINI TIKCAN DELİĞE DEDİ VE PAZARTESİ ONUNLA BERABER GİDECEZ VE ONUN ÇOK YARDIMI OLACAK UMARIMKİ SİZDE KAYITSIZ KALMAYIP 1 ŞİKAYET EDERSİNİZ....
İSMİ --- UĞUR EKEN --- GSM: 0545 540 5120 BEYLER BUNA KAYITSIZ KALMAYALIM LÜTFEN HERKES İNTERNETTEN BİLİŞİM SUÇLARINA 1 DİLEKÇE YAZSA ZATEN ONUN EBESİ AĞLAYACAKK... ALLAHTAN ABİM ÖZEL HAREKATÇIDA KIRMADI BENİ PARANIN DEĞERİ YOK AMA ..... LARINI TIKCAN DELİĞE DEDİ VE PAZARTESİ ONUNLA BERABER GİDECEZ VE ONUN ÇOK YARDIMI OLACAK UMARIMKİ SİZDE KAYITSIZ KALMAYIP 1 ŞİKAYET EDERSİNİZ....