Eternal Online 2021 - Myko Server 1299 KAPILARINI AÇIYOR!

ömer331

New Member
Reaction score
0
ETERNAL-KO GECE 00:00 DA KAPILARINI AÇIYOR.
1299 "EMEK SERVER". ORJİNAL KNİGHT ONLİNE AYARINDA.

DESTEK YOK. SPECİAL İTEM YOK. HİLEYE KESİNLİKLE İZİN VERMEYECEK ANLIK TAKİP MEKANİZMASI.

AÇILIŞA ÖZEL %100 EXP & NOAH EVENT

50 LEVEL OLAN İLK PLAYER "+7 FP SET & WEAPON " KAZANIYOR. SONRAKİ 50 LEVEL OLANLARA "+6 FP SET & WEAPON.

70 LEVEL OLAN İLK PLAYER " +5 SHELL SET & WEAPON " SONRAKİ 70 LEVEL OLANLAR " +2 SHELL SET & WEAPON " KAZANIYOR.
http://137.74.13.205/

bugun gece mı acıcan düzgün konu acıkla bi server yok en azından user cekılir yardımcı oluruz !

ya doğru düzgün bir tanıtım apta user beri cekelım serverıne bune amk panel yok bişi yok dalavere bi ip atıp konu yazıyonuz yarak war gibi

evet arkadaşlar böyle bir talihsiz olay yaşandı serverde fakat gereği hemen yapıldı. gm arkadaşımın remote yetkisi vardı iptal edip serveri resetledik baştan başlatıldı. inferno arkadaşında gerekli bilgisi var. aynı şeyin bir daha yaşanmayacağına ve rahat oyun ortamınız olacağını garanti ediyorum yeni bir gm bulana kadar tek gm devam edecek.

Aynen arkadaşlar. ömer arkadasta istemeyen çıksın bb. Gibi laflarla hakkıyla oynayan oyuncuyu da emekçiyi de umursamıyorlar..
Paranı mı yedim gibi cümleler sarf ediyorlar... Keşke paramızı yeseydiniz, zamanımızı yediniz, emeğimizi yediniz...

Geri
Üst Alt