EuqorR
Active Member
- Eyl
- 1,212
- 0
Merhaba! Arkadaşlar. Ko-Cuce Yeni Cücesiyim VE Elimden Geldigince Paylaşım YAPMAYA,Sizlerin İşlerinizi Kolaylaştırmaya Ve Yardımcı Olmak İçin Elimden Gelenin Daha İyisini Yapmaya CALIŞACAGIM.
Bazı Bilgilerim
Adım:Atakan
Yaşım:18
Öğrenim Durumu:Lise 2.Sınıf
Yaşadığım Yer:İstanbul
Sevdiğim, Sevmediğim Şeyler
[En]Sevmediklerim;
Öncelikle Ders Çalışmayı Sevmem hatta nefret ederim (ama Zora Gelince Çalışırım)
Kroları,Bir İşden Cok anlarmış Gıbı Yapıp Sonra Bı halt beceremeyenleri Ve artislenenleri Sevmem(Alçak Gönüllülük En guzeli)
[En]Sevdiklerim;
Ailemi Severim(!)
Müzik Dinlemeyi Severim(Kafama Ne eserse Guzel Olan Herşeyi)
Bilgisayar Başında Boş Boş Oturmayı,Program Yazmayı,Yenı Şeyler Ogrenmeyı,Nasıl Daha İyi Olabılırım(bılgısayarda ve hayatta)Diye Düşünmeyi Ve buna bağlı Araştırmalar Yapmayı.
Msnden Benden Yardım İsteyen Arkadaşlarıma 'ZuaH Ezik'Demeyi Cok Severim
[Tabiki Elimden Gelen Yardımı Gösteririm]
Nasıl Biriyim?
Öncelikle Kendini Begenmiş Biri Degılım Aksine Begenmem.
Çabuk Sinirlerim ama Cokda Gülerim Makarayı Severim.
Hayatta TEK Amacım Bir Gün Herkezın Benı En İleride Görmesi
Counter-Strike Oynamayı Sevmem Ama Cok guzeL oynarım (bu konuda İddalıyımdır)
Galatasaraylıyım'dır Sonuna KADAR !
Okul Hayatım;
1998 Yılında Okula Başladım VE Derslerim Mukkemmeldi 3.Sınıfa Geçince Babam Bilgisayar Aldı.Ve bu neymış Dıye bı baktım Hayatım Orada Karardı Derslerim Kötüleşmeye başladı Okul Bana İşkence Gibi gelmeye Başladı Hergun Dahada AÇ bi şekilde Bilgisayarda Nasıl Kendimi Geliştirebilirim Diye Düşünmekten Kendimi Alamıyordum.Sonra Notlarım Düşmeye Başladı.
Annem İstanbulda Öğretmenlik Yapıyor.
Ve bilgisayarımı Elimden Alarak (Ya cok Iyı bi Lise Tutturursun Yada Bilgisayarı Unut Demesiyle)Derslere Yüklendim Ve İyi Bir Lise Tutturdum. Şuan Derslerim İYİ(sayılır)
Dinlediğim Müzik Türleri
ROCK,Arada Metal Daha dogrusu Guzel Olan Herşeyi Dinlerim Ruh Halime Bağlı.
Bilgisayar Bilgim
Php'De Kendimi Php Lord'u Olarak Goruyordum Ama tabıkı Benden İyiler Vardır.
MSSQL Bilgim ProfessionaL Seviyede.
VisialBasic(VB):UZMAN Derecedeyim
Delphi:Uzman Derecedeyim.
C#:Bilgim Var.
VBulletin'den anlarım Forumlarda Takılıp Paylaşım Yapmayı Severim.
DATABASE Yapımından Ve kurulumundan Anlarım Database Editlerim.
Client De İse Şuan İsim Vermek istemiyorum Ama bir Çok Unlu Kısının Yaptıgı Clientlerin Altında Benım İmzam Vardır.Tabıkı Hepsinde Degıl.
WEBMASTER'lık Son Derece
(php, html, asp, flash)
Hayallerim
En Büyük Hayalim; Büyüyünce Güzel Bir İşim Olsun, Güzel , Mutlu Bir Yuvam Olsun! ve Kimse bana Karışmasın, Özgür olayım!
ve Sevdiğim Tüm İnsanlarla beraber olmak!
Bilgisayar Mühendisi Olmak! (İmkansız gibi.)
KO Hikayem
. Sınıfta Knight Online Oynamaya Başlamıştım (USKO), Sadece 2-3 Ay kadar USKO Oynadıktan Sonra (Daha Lufer'e Falan Geçmeyi yeni öğrenmiştim), Private Serverlarla tanıştım, MSN'den Birisinin Nickinde "BilmemneKO Serveri Çok Yakında" Falan gibisinden bişeyler Görmüştüm ve Sormuştum "Yeni Servermi Gelicek?(USKO'ya)" , Oda Yok İşte Private Server bu falan filan derken bana bi link vermişti, tıkladım kendimi bi Forumda buldum ... Üye olayım falan derken elime bi Client geçti, İşte Serverlara gir çık, dedim benim neden bi serverim olmasın, Açtım bitane Sonra ondanda sıkıldım.
Dedim Bi Programlarla Ugrasıyım Filan Ondan Sonra Olan Oldu xD
Forumda Sevdiğim Kişiler Kimseyi Tanımıyorum Ama Olsun
Yakında HerkezLe Tanışıcaz 
Bazı Bilgilerim
Adım:Atakan
Yaşım:18
Öğrenim Durumu:Lise 2.Sınıf
Yaşadığım Yer:İstanbul
Sevdiğim, Sevmediğim Şeyler
[En]Sevmediklerim;
Öncelikle Ders Çalışmayı Sevmem hatta nefret ederim (ama Zora Gelince Çalışırım)
Kroları,Bir İşden Cok anlarmış Gıbı Yapıp Sonra Bı halt beceremeyenleri Ve artislenenleri Sevmem(Alçak Gönüllülük En guzeli)
[En]Sevdiklerim;
Ailemi Severim(!)
Müzik Dinlemeyi Severim(Kafama Ne eserse Guzel Olan Herşeyi)
Bilgisayar Başında Boş Boş Oturmayı,Program Yazmayı,Yenı Şeyler Ogrenmeyı,Nasıl Daha İyi Olabılırım(bılgısayarda ve hayatta)Diye Düşünmeyi Ve buna bağlı Araştırmalar Yapmayı.
Msnden Benden Yardım İsteyen Arkadaşlarıma 'ZuaH Ezik'Demeyi Cok Severim
Nasıl Biriyim?
Öncelikle Kendini Begenmiş Biri Degılım Aksine Begenmem.
Çabuk Sinirlerim ama Cokda Gülerim Makarayı Severim.
Hayatta TEK Amacım Bir Gün Herkezın Benı En İleride Görmesi
Counter-Strike Oynamayı Sevmem Ama Cok guzeL oynarım (bu konuda İddalıyımdır)
Galatasaraylıyım'dır Sonuna KADAR !
Okul Hayatım;
1998 Yılında Okula Başladım VE Derslerim Mukkemmeldi 3.Sınıfa Geçince Babam Bilgisayar Aldı.Ve bu neymış Dıye bı baktım Hayatım Orada Karardı Derslerim Kötüleşmeye başladı Okul Bana İşkence Gibi gelmeye Başladı Hergun Dahada AÇ bi şekilde Bilgisayarda Nasıl Kendimi Geliştirebilirim Diye Düşünmekten Kendimi Alamıyordum.Sonra Notlarım Düşmeye Başladı.
Annem İstanbulda Öğretmenlik Yapıyor.
Ve bilgisayarımı Elimden Alarak (Ya cok Iyı bi Lise Tutturursun Yada Bilgisayarı Unut Demesiyle)Derslere Yüklendim Ve İyi Bir Lise Tutturdum. Şuan Derslerim İYİ(sayılır)
Dinlediğim Müzik Türleri
ROCK,Arada Metal Daha dogrusu Guzel Olan Herşeyi Dinlerim Ruh Halime Bağlı.
Bilgisayar Bilgim
Php'De Kendimi Php Lord'u Olarak Goruyordum Ama tabıkı Benden İyiler Vardır.
MSSQL Bilgim ProfessionaL Seviyede.
VisialBasic(VB):UZMAN Derecedeyim
Delphi:Uzman Derecedeyim.
C#:Bilgim Var.
VBulletin'den anlarım Forumlarda Takılıp Paylaşım Yapmayı Severim.
DATABASE Yapımından Ve kurulumundan Anlarım Database Editlerim.
Client De İse Şuan İsim Vermek istemiyorum Ama bir Çok Unlu Kısının Yaptıgı Clientlerin Altında Benım İmzam Vardır.Tabıkı Hepsinde Degıl.
WEBMASTER'lık Son Derece
Hayallerim
En Büyük Hayalim; Büyüyünce Güzel Bir İşim Olsun, Güzel , Mutlu Bir Yuvam Olsun! ve Kimse bana Karışmasın, Özgür olayım!
ve Sevdiğim Tüm İnsanlarla beraber olmak!
Bilgisayar Mühendisi Olmak! (İmkansız gibi.)
KO Hikayem
. Sınıfta Knight Online Oynamaya Başlamıştım (USKO), Sadece 2-3 Ay kadar USKO Oynadıktan Sonra (Daha Lufer'e Falan Geçmeyi yeni öğrenmiştim), Private Serverlarla tanıştım, MSN'den Birisinin Nickinde "BilmemneKO Serveri Çok Yakında" Falan gibisinden bişeyler Görmüştüm ve Sormuştum "Yeni Servermi Gelicek?(USKO'ya)" , Oda Yok İşte Private Server bu falan filan derken bana bi link vermişti, tıkladım kendimi bi Forumda buldum ... Üye olayım falan derken elime bi Client geçti, İşte Serverlara gir çık, dedim benim neden bi serverim olmasın, Açtım bitane Sonra ondanda sıkıldım.
Dedim Bi Programlarla Ugrasıyım Filan Ondan Sonra Olan Oldu xD
Forumda Sevdiğim Kişiler Kimseyi Tanımıyorum Ama Olsun