Öncelikle Merhabalar,
Uzun yıllardır pvp'de tek başıma takıldım. Her servere girdiğimde bir çok team ve arkadaşlıklar görüyordum. Yaklaşık 4-5 yıldır da öyle pek bir team havasına girmedim. Sadece kendi oyunumu oynadım ve çıktım. Ama bu durum artık tat vermemeye başladı.
Kuracağımız teamda asla ama asla seviyesizlik yapılmayacak. Herkes haddini bilerek oyun oynayacak. Yaşça büyük olan kişilere saygılı davranılacak. Kısacası bir dostluk ortamı yaratıp, sağlam bir kariyer elde etmeyeye çalışacağız.
Nasıl bir Team olacak?
Team'ın Adı:HükümDar
Katılacağı Databaseler: Myko database, Pk database(Değişebilir)
İletişim Kuracağı Programlar:Msn,Vent
Team'a katılmak için ne yapmam gerekiyor?
Eğer sizde bizden biri olup, takımımıza katılmak istiyorsanız aşağıda vereceğim başvuru formunu dolduracaksınız. Form aşağıdadır, doldurduktan sonra konunun altına mesaj olarak bırakın. Size 1-2 saat içerisinde ulaşacağız.
Kod:
Ad ve Soyad: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Kullandığınız Nick: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Kullandığınız Job: "asas, warrior, mage ve priest hangisiyse yazınız"
Neden PVP Oynuyorsunuz: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Günlük Online Süreniz: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
MSN: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Mikrofon: "varsa var yoksa yok yazınız"
Msn:[email protected]
Uzun yıllardır pvp'de tek başıma takıldım. Her servere girdiğimde bir çok team ve arkadaşlıklar görüyordum. Yaklaşık 4-5 yıldır da öyle pek bir team havasına girmedim. Sadece kendi oyunumu oynadım ve çıktım. Ama bu durum artık tat vermemeye başladı.
Kuracağımız teamda asla ama asla seviyesizlik yapılmayacak. Herkes haddini bilerek oyun oynayacak. Yaşça büyük olan kişilere saygılı davranılacak. Kısacası bir dostluk ortamı yaratıp, sağlam bir kariyer elde etmeyeye çalışacağız.
Nasıl bir Team olacak?
Team'ın Adı:HükümDar
Katılacağı Databaseler: Myko database, Pk database(Değişebilir)
İletişim Kuracağı Programlar:Msn,Vent
Team'a katılmak için ne yapmam gerekiyor?
Eğer sizde bizden biri olup, takımımıza katılmak istiyorsanız aşağıda vereceğim başvuru formunu dolduracaksınız. Form aşağıdadır, doldurduktan sonra konunun altına mesaj olarak bırakın. Size 1-2 saat içerisinde ulaşacağız.
Kod:
Ad ve Soyad: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Kullandığınız Nick: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Kullandığınız Job: "asas, warrior, mage ve priest hangisiyse yazınız"
Neden PVP Oynuyorsunuz: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Günlük Online Süreniz: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
MSN: "cevabınızı tırnak içine yazınız"
Mikrofon: "varsa var yoksa yok yazınız"
Msn:[email protected]
Son düzenleme: