Evet Yetenekli Arkadaşlarımız 1299 u bırakın 1310 la ugraşın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xonurxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

xonurxx

New Member
Kalemi Kırıldı!
Kas
2,670
0
Server işleriyle ugraşan arkadaşlar artık 1299 da çıkarılacak yenilik fazla kalmadı 1310 server 1299 a göre daha yeni biraz ugraşıp onu geliştirseniz geliştirebilecek kişi aslında çok örenk Nero,Akuma(ayhan abi) Trayhopper avcı vs vs gibi kişiler geliştirebilir. İnş ugraşırsınız başarılar ...

Cevap: Evet Yetenekli Arkadaşlarımız 1299 u bırakın 1310 la ugraşın

Server işleriyle ugraşan arkadaşlar artık 1299 da çıkarılacak yenilik fazla kalmadı 1310 server 1299 a göre daha yeni biraz ugraşıp onu geliştirseniz geliştirebilecek kişi aslında çok örenk Nero,Akuma(ayhan abi) Trayhopper avcı vs vs gibi kişiler geliştirebilir. İnş ugraşırsınız başarılar ...

1299 dan farkları chaotic generator ve zaman ayarlı bifrost vs. ben 1310 usko zoneleri(Moradon vs.) usko japko ve koreko itemlerini ekledim tertemiz db yaptım ve şuan uskodaki monster ve npc lerin kordinatını alıp moradon npc ve monsterleri ona göre yerleştiricem ayrıca rebirth sistemide var :) upgrade edilebilen cinsten db yi sponsor bulursam yada para bulursam server açarım eğer gelir karşılayamassam yada ters durum olursa paylaşıcam! Ayrıca exe'de ch dosyaları okuyordu exe artık us dosyaları okuyo sorunsuz bi fire drakede yaptım mı al sana usko :D

Cevap: Evet Yetenekli Arkadaşlarımız 1299 u bırakın 1310 la ugraşın

helal sana server açma konusunda her türlü destek veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt