Ewtt Bu Videoyu Izleyin Ve Yorumlarınızı Eksık Etmeyin..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan utqu41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ewtt Bu Videoyu Izleyin Ve Yorumlarınızı Eksık Etmeyin..

Yorumlarınız Eksık etmessenız Sevnırım :D

Hemşo izledim videoyu.Ben sana ne kadar gebzenin neresindensin diye sorsamda yorum yapıyım yinede :) .Asasinle playerliğina 5 üzerinden 5.Warriorada 4 veriyorum.Asasinle ctrl-minor ama olsun combo güzel.Anlamadım bi nokta adamları asasla çok rahat kesiyosun nerdeyse full hp.Zor servera da benzemiyor.Bide serverı USKO zannettim bir sürü skill var ilginç ilginç.2 yıldır usko oynamadığım için ilginç geliyor.

Güzel video.Paylaşım için Teşekkürler.

Hemşo izledim videoyu.Ben sana ne kadar gebzenin neresindensin diye sorsamda yorum yapıyım yinede :) .Asasinle playerliğina 5 üzerinden 5.Warriorada 4 veriyorum.Asasinle ctrl-minor ama olsun combo güzel.Anlamadım bi nokta adamları asasla çok rahat kesiyosun nerdeyse full hp.Zor servera da benzemiyor.Bide serverı USKO zannettim bir sürü skill var ilginç ilginç.2 yıldır usko oynamadığım için ilginç geliyor.

Asasian CtrL mınor Mecburıyetten :s Klavyem cok dandık.. Wariorum Asasımdan da İİ dir ama Pv Serverlarda Pc Kasınca COmbo ve Skıller sekıo Yanı Zor oynanıyor :s oynadıgım server Kolay srver bide Adamlari FLL hp kesmıorum Can Barinda Bır sorun OLmalı Ben Mınoru kestıgım An asıl Hp yı gosterıyor.

Geri
Üst Alt