A Konu Yazar asdf5454 Member Şub 310 0 21 Ağu 2009 #1 butun serverlar soaclı oldugu icin knightempire yazan exeyi goremıyorum ve ulasılamıo izin yok gibi bişiler diyor ne yapacaz
butun serverlar soaclı oldugu icin knightempire yazan exeyi goremıyorum ve ulasılamıo izin yok gibi bişiler diyor ne yapacaz
Last@Angel New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 306 1 23 Ağu 2009 #2 Cevap: Exe Gözükmüo ulasılamıyor dio tıkladıgımda Bi SS Koysan?? [ Lütfen Sizde Yardım Edebilceniz Konulara Yardım Ediniz ..]
Cevap: Exe Gözükmüo ulasılamıyor dio tıkladıgımda Bi SS Koysan?? [ Lütfen Sizde Yardım Edebilceniz Konulara Yardım Ediniz ..]
M mertory New Member Eki 10 0 26 Ağu 2009 #3 Cevap: Exe Gözükmüo ulasılamıyor dio tıkladıgımda benede aynısnı yapıyor nedenini bilen varmı ?
A Konu Yazar asdf5454 Member Şub 310 0 26 Ağu 2009 #4 Cevap: Exe Gözükmüo ulasılamıyor dio tıkladıgımda onu hallettim tamam ancak soachlı serverlarda hile kodu : 44 hatası alıyorum simdide
Cevap: Exe Gözükmüo ulasılamıyor dio tıkladıgımda onu hallettim tamam ancak soachlı serverlarda hile kodu : 44 hatası alıyorum simdide