ExKOPanel v6.2 Tanıtım Resimleri (USKO Panel'e Uyarlama + Geliştirme + Eksiksiz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wegoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

wegoy

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
41
0
USKOPanel'deki görünümünün kesinlikle orjinalliği bozulmadan yapılan bir çalışmadır. Firefox, Opera, Chrome, IE'de test edilmiştir. Herhangi bir kayma yada taşma sorunu yoktur. Şuanda yapım aşamasındadır. Yeni özellikleri vardır (KOPanel'den maradona ışınlanma, panel üzerinden karakter düzenlemesi, anket sistemi, launcher duyuru paneli, resimli şikayet bileti sistemi vb.). Bir çok arkadaşımız USKOPanel'e hayran olduğunu söylüyor. Bu yüzden bu çalışmaya başladım ve gerçekten yaparken zevk aldığım panllerden birisi oluyor. Animasyon(flash) dosyalarını görsel grafiğe çevirdim bu şekilde istenildiği gibi düzenlenebiliyor. Birazda resimler konuşsun :
Ana Sayfa :

Kullanıcı Sıralaması :

Sözlük :

Tablo rengine henüz karak veremedim, büyük bir ihtimalle kullanıcı sıralamasındaki renkleri kullanacağım. Çalışma için toplasam 3 saatimi harcadım henüz. Bu resimleri yayınlamamın nedeni bazı kişilerin USKOPanel'i rezil etmesidir. Onlar kendilerini bilirler...

Resim kaliteleri düşük olabilir boyutunu düşürmek için yaptım fakat hala büyüktü.
Yapımcının konunun açılmasından haberi ve izni var.

Cevap: ExKOPanel v6.2 Tanıtım Resimleri (USKO Panel'e Uyarlama + Geliştirme + Eksiksi

Başarılı,Sonu paylaşım mı ? alım-satım mı ?

Cevap: ExKOPanel v6.2 Tanıtım Resimleri (USKO Panel'e Uyarlama + Geliştirme + Eksiksi

Başka bir tema koysaydın dhaa geçerli olurmuş aslında

Eline sağlık kardeşim, Çok başarılı bir çalışma olmuş yakında paylaşman dileğimle..

php kodlamadan pek anlamam ama güzel bir panel başarılar.

Geri
Üst Alt