Farm server oynayan Mage team arıyorum düşük bütçeli 2 pcliyim

Konu Yazar
Mar
96
1
Düşük bütçeli bazı serverlarda hiç para yatırmadığımda olabilir o büyük bi sıkıntı zaten ama şurdan bi kazancım var 2 tane oynamadığım pc oluyor ilk onlara gold mattock alıyorum sonraasında kc parası cıkartarak hesabımın premiumunu full pusunu sclerini cardını curdunu alıyorum eğer klanda öyle ben pre paramı cıkartana kadar falan borc verebilcek birileri olur ise hiçbir sıkıntımız kalmaz..

Yaş 16
8 yıldır knigh oynuyorum(oyunu anlamaya başlama yaşım)

Knighta başlama hikayem

Sağolsun babam ben 4 yaşında iken uskoda ronark serverinde amcamın oğluyla 2 okcu koxperlarmış önceden kastıkları bi tane 60 level mageyide benim oynamam için aldıkları bilgisayarda açıyorlardı bigün bana öğretmeye kalktı babam ve gösterdi teker teker partiden seçip götürdükleri yere çekmeyi cart curt ondan sonra warrior oynuyordu sağlam dizmişti combo kuklalarında falan onu öğretti priesti öğretti falan sonra ben 8 yaşında asas açtım ilk çok kötüydüm sonra biraz pklarda işe yaramaya başladım derken geldik 16 yaşına ilk knight oynamamdan itibaren 12 yıl oldu ama oyunu anlayarak oynadığım 8.yılım kendime uygun mage team arıyorum teamspeak 3 skype raidcall her türlü şey var konuşma programlarında yaşımla ilgili dalga ve fazla küfür olmazsa aile sohbeti gibi ortam olursa sevinirim..

İletişim adreslerim :

Whatsapp/SMS : 0 546 774 56 64
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011741946632&fref=ts

Buda 2 yıl önceden Darkko PK server 1299

Geri
Üst Alt